Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Vannak itt valódi eccarvúak?...

Vannak itt valódi eccarvúak? Lenne néhány kérdésem.

Figyelt kérdés
Előszöris, a szarvatoknak van varázsereje? Ha visszadoblak titeket a vízbe, ti is teljesítitek 3 kívánságomat?

2023. okt. 13. 23:21
A kérdező szavazást indított:
Azok a kéccarvúak, te !
Én nem, de a nagynéném (3szarVú) igen
Mi nem, de a kameramanók oda tudják varázsolni utómunkával. (Vagy elő.)
kovalenskötés (nagyméretű kötőtűnek használatával kötjük a kovalenst. )
hevimetáltangót járunk; mi most itt nem érünk rá válaszolni.
Én valódinak valódi vagyok; de eccarvú az kétségesen.
Én meg eccarvúnak eccarvú vagyok; de, hogy valódi-e, az kétségekbe ütközik/kétséges.
Attófügg;van-enáladmákoseperfagyiazÉszaki-sarkról.(házadészakisarkárólnemér.:))Akkortánagyobesélyekkeltárgyal6unkróla[xdnem,nemvokunikornisemorszarvú]
Nem emléxem, hogy volt-e ilyenről szó; de mindjárt megnézem a magamról szóló szakkönyvben, ha megtalálom.
Satöbbi/ Nincsenek itt ecarvúak / Vannak, de alszanak/sziesztáznak /Akármi egyéb válasz.
9 szavazat
 1/3 A kérdező kommentje:
[A második válasznál, elsőre, amikor gépeltem; véletlenül kihagytam a v-t, azért írtam naggyal. :) :)]
2023. okt. 13. 23:23
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem valóban csak eccarvam van, de legalább az jó helyen. Mármint nem a homlokom közepén, mint ahogyan szivárványt sem tudok fingani az égre, hiába próbálkozom minduntalan. De az eccarvamnak köszönhetően minden reggel megjelenik nekem egy csattogós lepke, aki teljesíti három kívánságomat.
2023. okt. 14. 00:18
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy sz@r@m, a kertemet avval trágyázom, kovalens kötéssel köt meg, és unikornissal szántom fel. Ha jól értem a tisztelt kérődzőt, aki a kérődzést kiírt(ott)a! ;-)
2023. okt. 14. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!