Vannak itt valódi eccarvúak? Lenne néhány kérdésem.
Figyelt kérdés
Előszöris, a szarvatoknak van varázsereje? Ha visszadoblak titeket a vízbe, ti is teljesítitek 3 kívánságomat?2023. okt. 13. 23:21
A kérdező szavazást indított:
Azok a kéccarvúak, te !
Én nem, de a nagynéném (3szarVú) igen
Mi nem, de a kameramanók oda tudják varázsolni utómunkával. (Vagy elő.)
kovalenskötés (nagyméretű kötőtűnek használatával kötjük a kovalenst. )
hevimetáltangót járunk; mi most itt nem érünk rá válaszolni.
Én valódinak valódi vagyok; de eccarvú az kétségesen.
Én meg eccarvúnak eccarvú vagyok; de, hogy valódi-e, az kétségekbe ütközik/kétséges.
Attófügg;van-enáladmákoseperfagyiazÉszaki-sarkról.(házadészakisarkárólnemér.:))Akkortánagyobesélyekkeltárgyal6unkróla[xdnem,nemvokunikornisemorszarvú]
Nem emléxem, hogy volt-e ilyenről szó; de mindjárt megnézem a magamról szóló szakkönyvben, ha megtalálom.
Satöbbi/ Nincsenek itt ecarvúak / Vannak, de alszanak/sziesztáznak /Akármi egyéb válasz.
9 szavazat
1/3 A kérdező kommentje:
[A második válasznál, elsőre, amikor gépeltem; véletlenül kihagytam a v-t, azért írtam naggyal. :) :)]
2023. okt. 13. 23:23
2/3 anonim válasza:
Nekem valóban csak eccarvam van, de legalább az jó helyen. Mármint nem a homlokom közepén, mint ahogyan szivárványt sem tudok fingani az égre, hiába próbálkozom minduntalan. De az eccarvamnak köszönhetően minden reggel megjelenik nekem egy csattogós lepke, aki teljesíti három kívánságomat.
3/3 anonim válasza:
Nekem van egy sz@r@m, a kertemet avval trágyázom, kovalens kötéssel köt meg, és unikornissal szántom fel. Ha jól értem a tisztelt kérődzőt, aki a kérődzést kiírt(ott)a! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!