A tudósok bemesélik nekünk, hogy a fény a Napból jön. Ha ez igaz, miért van sötét az űrben a Föld és a Nap között?
Figyelt kérdés
Ez még senkinek nem tűnt fel?2023. okt. 11. 10:37
11/29 anonim válasza:
Na ugye, hogy nincs is Isten.
Persze, persze, hogy - Legyen világosság! - aszongya, oszt' közben meg nincs is, tök sötét a világűr.
12/29 anonim válasza:
A napból nem fény jön, hanem mindenféle hullámhosszú sugárzás, és ennek bizonyos tartományát érzékeli az agyunk fényként. De ha az evolúció úgy alakítja, hogy más hullámhosszt is tudnánk érzékelni a szemünkkel, infravöröst vagy rádióhullámokat, akkor nem lenne "sötét" az űr...
13/29 A kérdező kommentje:
12 - Minden esetre érzékelhetnénk ezt a fényt a Föld és a Nap között is, ha igaz lenne, hogy onnan jön.
Úgyhogy ez szilvásbukta!
2023. okt. 11. 13:50
14/29 anonim válasza:
Úgy van kedves Kérdező, de a buktában tévedsz, az olyan sötét, mint a vakablak, tudom, mert többször akartam már vele 'elbeszélgetni'.
Lehet, hogy szilvalekváros palacsintára gondoltál, azt nem tudom, mert ha az van, akkor mindig teli van a szám és úgy nem tudok beszélgetni, de legközelebb kézjelekkel megkérdezem erről a fény dologról, ha szerinted az tudni fogja.
Baracklekváros is jó?
15/29 anonim válasza:
Hagyjátok, mostanában hallotta az óvodában a szilvásbukat, owned és powned szavakat.
17/29 A kérdező kommentje:
16 - Gratulálok, hogy így 2 nap után feltűnt :D :D
2023. okt. 13. 09:10
18/29 anonim válasza:
Most olvastam először a kérdést.
De mint tudjuk, komplex gondolkodás nem az erősséged. :D :D
19/29 A kérdező kommentje:
18 - Neked sem az írás, "homor" kategória :DDDDDD
2023. okt. 13. 09:25
20/29 anonim válasza:
Hát nem is vártam mást, mint hogy egy elütésbe beleköss. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!