Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mi eredményezi ezt a ferde...

Fuxoló kérdése:

Mi eredményezi ezt a ferde hajlamot?

Figyelt kérdés

Ma délben megyünk a feleségemmel a tescoba aztán egy pasast látunk térdelni, ami utána történt, a pasas bekapta a kipufogócsövet! És elkezdte fújni 40 percig.

Arra gondoltunk, hogy béta karotin hiánya van, ezért csinálja, de nem.

2023. okt. 6. 20:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Béta karotin hiánya??? Hogy jött ez ki?
2023. okt. 6. 20:15
 2/13 A kérdező kommentje:
Megkérdezte az asszony a Pétét, így becézzük a ChatGPT-t, beleegyeztem, hogy az asszony ismerkedjen bele, a Pété mondta, hogy béta karotin fűti az autókat benzinként funckionál.
2023. okt. 6. 20:32
 3/13 anonim válasza:
100%

És ti 40percig néztétek, hogy fújja a kipufogót?

Lehet hűtötte,mert túlmelegedett.

2023. okt. 6. 20:36
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Melyik a humoros rész?
2023. okt. 6. 21:03
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Kifogyott a benzin, és így próbálhatott meg némi üzemanyagot csempészni a motortérbe, de nem volt elég az alkoholgőz a leheletében, még egy sörre már nem volt pénze, így hát mindig lefulladt a kocsi.
2023. okt. 6. 21:45
 6/13 A kérdező kommentje:

40 percet voltunk a tescoba és mikor kijöttünk még fújta. Gondoltunk arra is, hogy léghajtással akarta elindítani a kocsit, de meg sem mozdult.

Aztán az asszonyka megszólalt! Segíteni akart a pasasnak! De nem engedtem neki, mégegyszer nem. Hogy aztán mégegyszer megcsaljon! Veszem a borát!

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..

Bízok az asszonykába, de még mindig építi a robotot, hogy aztán csináljon vele valami, szikrázósat.

2023. okt. 6. 22:08
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy defektes lett a jobb hátsó, és így akarta felpumpálni?🤔
2023. okt. 6. 22:12
 8/13 Frau Über CeIIaTropsz válasza:
Drágám! Ismeretleneknek beszélsz ki a hátam mögött? Én egy dínó vagyok, ne cápázz velem! Van a tricetopsz, én vagyok a CellaTropsz! Pété azt mondta ha bizonytalan vagyok a kapcsolatban akkor válnunk kell! Drágám! Hozz alapanyagot, meg kell építenünk Pétét!
2023. okt. 7. 04:47
 9/13 A kérdező kommentje:

Asszony, néztelek a kamerával, tényleg te írsz. De a szomszédos szobában vagy miért alszunk külön asszony? Áh! Hát persze, fém testet akarsz? Várj 5 évet és a személyes modern terminátorod leszek, a vas templomához fogunk imádkozni! Fémből leszünk, fémből lesz még hát azt majd privát.

Drága, drága Frau-Über szama! Úrnőm! Kegyed! Kérlek szűlj nekem gyermeket mielőtt vassá válunk, a titánból nem korpázunk. A modern férfi még emberi test, a modern férfi transzformál.

2023. okt. 7. 04:49
 10/13 anonim ***** válasza:
Fourier- vagy esetleg Lagrange-transzformációról van szó?
2023. okt. 7. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!