Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A munkahelyemen a főnököm a...

A munkahelyemen a főnököm a kézikocsit a lábamnak tolta, fel lehet e jelenteni közúti baleset okozásáért?

Figyelt kérdés
Azóta kicsit fáj ott a combom, ráadásul gyorsan is tolta.

2023. szept. 29. 21:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Kézikocsira miért kéne??? A kézikocsi azért van külön sok helyen kiemelve a KRESZ-ben, mert mérete miatt nem a járdán megy, gyalogos tempójú és két nyomon halad. De a KRESZ közúton érvényes csak! Raktárotok alagsora magánterület, a raktár tulajdonosa szabhat szabályokat, pl. hogy targoncát csak az vezethet, aki tett egy vizsgát.

Kézikocsit bárki tologathat, ha átmegy vele a lábadon és összetöri három lábujjad, akkor üzemi baleset, munkavédelmi felelős és üzemorvos megállapítja, hogy munkaképtelen vagy, és baleseti táppénzre küldenek. Téged meglöktek annyira egy kézikocsival, hogy kicsit fáj a combod. Be sem jelentettétek munkahelyi balesetként a munkahelyen. Hova akarsz te rendőrt hívni, amikor itt pampogsz ahelyett, hogy helyben tettétek volna a KÖTELESSÉGETEKET?

2023. okt. 4. 17:50
 12/21 A kérdező kommentje:
Ok, belátom. Csak kapnék érte kártérítést.
2023. okt. 7. 11:27
 13/21 anonim ***** válasza:
Miért, mibe kerül neked az, hogy kicsit fáj a combod? Orvosnál voltál egyáltalán?
2023. okt. 7. 13:11
 14/21 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál, de azt mondta nem jár, legfelsőbb bíróság elé viszem az ügyet.
2023. okt. 7. 21:10
 15/21 anonim ***** válasza:
Ok, én meg jelentettem a kérdésed.
2023. okt. 7. 23:15
 16/21 A kérdező kommentje:
Ok, ne jelentsd. Járj így
2023. okt. 8. 11:31
 17/21 anonim ***** válasza:
Kaptál választ, miért hülyeeség a kérdésed és mit lehet intézni. Minden ügyvéd körbe fog röhögni, amikor bemész elmondani, miért lenne szükséged a szolgálataira - remélem, hatalmas konzultációs órabérért cserébe.
2023. okt. 8. 11:55
 18/21 A kérdező kommentje:
De az ügyvédek nem nevetnek, Ők komoly személyek.
2023. okt. 8. 11:56
 19/21 anonim ***** válasza:

Aha. Akkor a szemedbe mondják tök komolyan, hogy ők ezt nem vállalják, odaadják a számlát a beszélgetésetekről, ajánlanak egy másik kollégát, és majd ha elmentél, akkor nevetnek ki. Nem érted, hogy semmi törvénybe vagy jogszabályba ütközőt nem csinált a főnököd azon kívül, hogy azonnal nem jelentettétek be munkahelyi balesetként? És ha az orvos azt mondta, hogy minden rendben van veled, munkahelyi baleseti bejelentés után az üzemi orvos is ezt mondta volna, tehát tudsz tovább dolgozni és semmi bajod nincs, tehát az égvilágon semmi nem történt?

Figyelj, amikor vendéglátóztam, egy kollégám összetört a mosogatóban egy poharat, nem szólt időben, nem figyeltem, odanyúltam, megvágta az ujjam. Tudod, mi történt? Megmostam a kezem, felvettem egy gumikesztyűt, és dolgoztam tovább, két nap múlva nem is látszott a nyoma sem. Fel kellett volna jelentenem? :D

2023. okt. 8. 12:01
 20/21 A kérdező kommentje:
Beláttam, hogy nem történt semmi se.
2023. okt. 8. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!