Hogy tudnák olyan férfit találni akitől biztosan nem szület ateista gyerekem? vannak ilyen dnes vizsgálatok meg amúgy azt ki tudja szűrni az orvos időbe?
Figyelt kérdés
2023. szept. 16. 20:08
13/21 anonim válasza:
Volt egy ugyanilyen mém, ugyanezzel a szöveggel. A második sort már ennek a kérdésnek az értelmi szerzője biggyesztette oda.
14/21 anonim válasza:
És ott is úgy írták, hogy tudnák?
15/21 anonim válasza:
14. Oké, neked szól a kérdés, válaszolj legjobb tudásod szerint, én kérek elnézést, ez gyk színvonal, megtévedtem!
17/21 anonim válasza:
16.Akkor most már tisztán a magadénak érzed? Bocsánat hogy eltoltam a fókuszt! Még a végén olyan tanácsot adsz, ami tévútra viheti a kérdezőt! Szóval na... nyomjad, add ki magadból, tedd közkinccsé! :)
18/21 anonim válasza:
Ez a gyerek komp akart lenni, de nem...
19/21 anonim válasza:
Csak egy Mária nevű lányról tudok, aki így járt, annak tutira esélytelen volt, hogy a gyereke ateista legyen.
Amikor én ismertem, még állítólag szűz volt, de a vezetéknevére már sajnos nem emlékszem, talán Szabónak, vagy Kovácsnak hívták, kár, hogy akiket jelenleg ismerek, azok közül mát egyik sem szűz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!