Ha sok filmet töltök le a laptopomra mennyivel lesz nehezebb?
Figyelt kérdés
Vettem egy Macbook-ot, körülbelül 1 kilógram súlyú. Ha letöltök sok filmet mennyivel lesz nehezebb? Folytonos utazgatás miatt fontos hogy milyen nehéz a laptopom, és mivel nem nagyon értek ehhez a dolgokhoz, valakinek kérném ebben a témában a segítségét.2023. aug. 14. 00:58
1/12 anonim válasza:
Te valami debil lehetsz, vagy csak ennyire unatkozol suli nelkul.
3/12 anonim válasza:
Attól függ, milyen fajta film. Az akciófilmek általában nehezebbek, mint pl a romantikus filmek. Átlagba, kb 10g / filmmel számolj. Szóval egy csomót letölthetsz.
Azért ne vidd túlzásba, sok kicsi sokra megy!
4/12 anonim válasza:
Nos, ebből kifolyólag bizonyos testrésze iszonyat könnyű lehet...
5/12 anonim válasza:
Humor kategóriába tetesd át, szerintem.
Az adott adathordozón a bájtok sorrendisége nincs hatással annak tömegére.
7/12 anonim válasza:
Na már a helyére tették a kérdést. :)
8/12 anonim válasza:
Meglepő, de van tömege. Az egész internet annyit nyom kb. mint egy homokszem.
9/12 A kérdező kommentje:
3. Kérdező:
Biztos vagy benne hogy 10 gramm? Én lemértem a laptopot a letöltés előtt és után és semmivel nem változott a súlya. (Mission Impossible 1 film)
2023. aug. 14. 13:43
10/12 anonim válasza:
Hú, nem tudom akkor pontosan. Pedig az a film eléggé súlyos. Főleg a vonat a végén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!