Folyamatosan eszembe jut Letícia néni. Na de ki ő (egészen pontosan)?
Figyelt kérdés
Ha valaki más; akkor azt is írjátok meg; de aranyos legyen; kedvesen írjatok, kérlek !! :) [ Én amúgy nem_ismerek ilyet, csak mostanában folyamatosan eszembe jut ez a név. :):) ]2023. aug. 11. 11:24
A kérdező szavazást indított:
A Mikulás felesége
A Vanessza nagynénje, aki közben egy méhecske; és teleportálni is tud./És tud teleportálni is.
Egy krumpli. Egy valódi krumpli.
Lovastorna oktatója. Arra oktatja a lovastornát; hogy hogyan legyen mégjobb.
Fodrásznéni, vagy L-tengely a kórdináta-rendszerben. Több tippem nincs. Most, jelenleg. De lehet; hogy lesz még.
Fordásznéni, aki kocsikat javít, szabadidejében pedig ünnepel csakúgy, mert ahhoz van kedve. :):)
Öt perc múlva kiderül, hogy egy rendkívül dekoratív kék+lila molylepkéről készült festmény; figyelj csak !!
Holleanyó féltestvére; aki a vele (nem saját magával, hanem vele) szemben lépő házban lakik.
Egy bolyhosfülű nyúl. Egy mesekönyvben lakik a pálmafák alatti erdőben; a vasútvonal mellett a szivárvány bal lábánál körben.
A tejszínespaprikás-mogyorókrémes mandulásszalonna megalkotója. ( Az egyik. )
6 szavazat
1/7 anonim válasza:
Biztos mikor kanos voltál, Leila nénire erste hilfestél.
2/7 anonim válasza:
Letícia néni egy titkos ügynök, senkit ne tévesszen meg a külseje! Mégis ki hinné el, hogy az ártatlan kertészkedő néni álcája mögött egy kitűnő képességekkel rendelkező titkos ügynök rejlik?!
Ő az egyik legjobb a szakmában, és kitűnően Judozik!
4/7 anonim válasza:
3.Mikor gyors segélyre van szükséged...:D
6/7 anonim válasza:
Letícia néni olyan kalandor egy bige volt, hogy egyszerre pipetélt a Delon és a Ventura bácsival és úgy halt meg szegényke, hogy egy vitorlással elment aranykincset keresni, de egy véletlenül kilőtt puskagolyó pont szíven trafálta.
Egyik első dal volt, amit gitáron megtanultam és 28,5 db csajt szedtem fel vele, amikor magyaros franciasággal - amiből egy büdös szót sem értettem - elbúgtam, hogy - zsö nö tö szave pá, ketü e té tu o má - könny nem maradt szárazon (mert olyan nincsis se nem)
7/7 anonim válasza:
Szerintem ő egy z tengely 2 térdimenzióban, természetesen Banach-térben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!