Melyik név a jobb Letícia vs. Otília?
Figyelt kérdés
2012. szept. 21. 12:26
1/5 anonim válasza:
minek kell mindenhova ez vs.? Verekedni fognak egymással?
Nekem a Letícia inkább, az Otília kicsit öreges.
De egyiket sem adnám a gyerekemnek. A Letícia túl divatnév lett, én meg elvből nem szeretek együtt bégetni a tömeggel.
2/5 anonim válasza:
Az elsô gondolatom az Otília volt, de a Letícia is nagyon szép. Nem tudok vâlasztani. (:
3/5 anonim válasza:
Bocsi, nekem egyik se tetszik. De ha már választani kell, a Letícia szebb.
4/5 anonim válasza:
Engem Letíciának hívnak! Letisziának ejtem,viszonylag sok becenevem van és szeretem is. De ha úgy mondják a nevem,hogy Letícia...utálom
5/5 anonim válasza:
Ha gyerekednek akarod adni, de nem bírsz dönteni akkor szerintem Letícia jobban hangzik.
Ha csak simán általánosságban kérdezed, akkor egyik sem.
Otília gyakoribb női név, többet hallottam mondjuk, meg ismerek is egy hölgyet de ő Ottilia-nak írja a nevét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!