Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mit csináljak, ha a sátán...

Mit csináljak, ha a sátán kémkedik utánam, vagy el akar vinni?

Figyelt kérdés
3 napja láttam a sátánt biciklizni a házam előtt, és közben nézett be az ablakomon, azt gonoltam, hogy csak véletlen aztán nem figyeltem rá. Következő nap reggel mentem boltba, és a sátán a sátán a szomszéd kertjéből bámult engem, de mikor hazaértem, már nem volt ott. Tegnap este, amikor néztem a TV-t, akkor a sátán ott állt az ablakom előtt és nézett engem, mondtam baszki mi a f*sz? és futottam a szobába, mert még elkapott volna. Pár órával azelő meg WC-zés közben lépéseket hallottam az előszobámból és hogy valaki mondja: Most megdöglesz! És mondom, egyedül lakok a házamba, inkább meg se néztem, mi volt az. Mi van, ha a sátán tényleg elkap, akkor hova meneküljek? Ilyenkor mi van?

#ház #Vigyázni kell, mert elvisz
2023. aug. 4. 00:05
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Mondd neki, hogy menjen apokolba.
2023. aug. 4. 00:41
 2/8 anonim válasza:
82%
Kezeltesd a skizofréniádat
2023. aug. 4. 01:00
 3/8 anonim ***** válasza:
71%
Még igaz is lehet.
2023. aug. 4. 01:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Kapd el te.Állits csapdákat.
2023. aug. 4. 10:20
 5/8 A kérdező kommentje:
Hogy állítsak csapdát?
2023. aug. 4. 11:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Kérd meg Fredet hogy segítsen. Addig Vilma és Diána váljanak ketté, Bozont és Scooby pedig keressen nyomokat.
2023. aug. 5. 20:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyébként ha legközelebb látod a Sátánt, egyszerűen csak edd meg. Lehet, hogy hízol tőle egy laza 66 kilót, viszont pokoli erőd lesz tőle.
2023. aug. 5. 20:34
 8/8 A kérdező kommentje:
Már nem láttam a sátánt 2 napja, lehet, hogy csak szivatott engem.
2023. aug. 6. 01:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!