Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hány tacskó tudna legyőzni...

Hány tacskó tudna legyőzni egy űrlényt?

Figyelt kérdés
Nem kamu, ez egy komoly kérdés.
2023. aug. 3. 22:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
77%
10
2023. aug. 3. 22:03
 2/19 anonim válasza:
76%
Egy tacskó is, ha az űrlény ÍTÍcsiga.
2023. aug. 3. 22:09
 3/19 anonim ***** válasza:
69%
Plazma ágyúval egy tacskó bármennyit
2023. aug. 3. 22:15
 4/19 anonim ***** válasza:
69%

Nagyon jó kérdés!

Az az egy vaj van nem írtad meg pontosan az adatokat, de leírom az általamnak reálisnak tartott képletet hátha segítek.

Tacskó vs. Űrlény = ? win

Tacskó:függ attól, hogy milyen korúak és milyen genetikai felépítéssel rendelkeznek

Űrlény: ez egy olyan tág fogalom mint a Földlakó ami lehet ember, állat S azon belül is sok sok fajta és itt is érvénybe lép a tacskónál leírt fogalom

Ez alapján felmérjük a helyzetüket és összehasonlítjuk őket.

Nem biztos, hogy érvénybe lép a sok lúd disznót győz elmélet mert lehet a 10 kutya hiába erősebb az űrlénynél nem elég gyorsan dolgoznak "-en és az űrlény 1esével végez velük.

Remél segítettem.;)

2023. aug. 3. 22:27
 5/19 anonim ***** válasza:
85%
Sokáig gondolkodtam, mit keres itt ez a kérdés, de aztán rájöttem, hogy az Állatok kategória nem a kérdésre, hanem a kérdezőre vonatkozhat.
2023. aug. 3. 22:33
 6/19 anonim ***** válasza:
76%
Egy nagy.
2023. aug. 3. 22:34
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Douglas Adams szerint egy is képes felnyalni egy egész idegen flottát.
2023. aug. 3. 22:37
 8/19 anonim ***** válasza:
54%

Csaholásban egy is, de Galaktikus ugrásban, amely mint az köztudott, legalább százhuszonnyolc és fél fénysebességgel történik, lehet, hogy kell kettő is.

Ott van még a füllobogtatás, azt mondjuk nem tudom, mert úgy hallottam, hogy a HAT-P-2 sárgásfehér törpe csillagnak a Herkules csillagképben, a Bakos Gáspár vezette HATNet (Hungarian-made Automated Telescope Network által detektált exobolygóján olyan lény tanyázik, amelyiknek hetvenegy elefántfül nagyságú füle van mindkét oldalon, így az legnagyobb fájdalmamra túl nagy előnynek tűnik, bár ha egy rendes tacskóval kellően sokat foglalkoznak, akkor minden lehetséges...

2023. aug. 3. 23:19
 9/19 anonim ***** válasza:
0%

A 4#-es válaszoló vagyok!

Utánna kérdeztem és azt mondták a legközelebbi sztk-ban vagy kórházba kell elmenni.

Ha nem engednek be akkor háziorvos ír beutalót.

Pszichológus és pszichiáter néven bűjkálnak a galaktikus matematikusok és tudósok.

Ne aggódj a háziorvosok is velük vannak.

De van egy vonal is a titkos telefonszámuk 112 és mentőt kell kérnem.

Rögtön kérdik mi a baj, mondd, hogy pszichológus rá vagy pszichiáter re van szükséged azonnal és meséld el az egész történetet.

Segítenek, hidd el.

2023. aug. 4. 11:12
 10/19 anonim ***** válasza:
75%
Attól függ milyen az űrlény
2023. aug. 5. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!