Mi volt a legviccesebb és egyben legmegszégyenítőbb történet, amit átéltetek vagy hallottatok?
Talán az amikor haza kísértem a barátnőmet és egy pillanatra le tettem a hátizsákomat. Valszeg szarul vettem fel mert a szoknyám az felcsúszott a derekamig és a harisnyás seggem kilátszott telibe. Na én ezt nem vettem észre és sajnos gyalog mentem haza és mindenki nézett. Mondom Na mi van ilyen király vagyok vagy mi a zsák? Aztán beértem a panel elé és megláttan a csodálatos tükörképemet. Hát csak otthon jöttem rá hogy q szoknyám az fel van csúszva. Lepergett a szemem előtt az életem és félig sírva félig röhögve nyitottam be az üvegajtón.
Abban viszont biztos vagyok hogy ha Bp-nek egy szar negyedében sétálok ilyen módon végig tuti minden saroknál megszexuáliszaklatnak.
Amikor új iskolába kerültem, az első művészeti szakórán sikerült csodálatosan bemutatkoznom. Az volt a feladat hogy a momogrammunkbol csináljunk egy grafikát. Na hát én egy rágugumibetűs teljesen pink stílust akartam. Nagyon hozzáértően válogattam a ceruzáim szakszerűen felvázoltam. Amikor kész lettem, oda vittem drága tanárúrhoz. Ilyet szól: elég bizarr de tetszik!
Otthon értettem hogy miért mondta hogy bizarr.... A monogramm úgy nézett ki mintha egy ffffff....földieper menne bele egy ppppp... szépen mondva....
Hát mondjuk ki, p*rnót alkottam úgy hogy észre sem vettem. És ezt így első órán. Tehát így alig várom hogy kiállítasom legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!