Történt valami szerencsétlenség péntek tizenharmadikán? (ma)
Figyelt kérdés
2023. jan. 13. 19:24
2/12 anonim válasza:
Ja, még mindig nem haltam meg sajnos.
3/12 anonim válasza:
Ma is be kellett mennem dolgozni.
4/12 anonim válasza:
Reggel megeresztettem a meleg vizet a konyhában, de csak félig és délben vettem észre, hogy még mindig folyik.
Micsoda szerencsétlenség, hogy potyára folyattam a drága meleg vizet, bár ha belegondolok, szerencse, hogy csak félig nyitottam ki a csapot.
Nem is mentem sehová ma egész nap, ami azért pech, mert ha kitöltöttem volna egy lottót, akkor tuti nyerhettem volna egy csomó pénzt, micsoda szerencsétlenség!!!
5/12 anonim válasza:
Ma egyig dolgoztam, és olyan 12:50 körül felhív a holland kolléga, hogy tavaly májusban jóváhagytam egy dokumentumot és nem értik, hogy miért? Magyarázzam meg. Végül kettő előtt végeztünk, azt hittem, szétb*sz az ideg.
6/12 anonim válasza:
7+1 találatom volt a Puttón és nyertem 52E Ft-ot. Egy szám hiányzott a 3,5M-hoz. ☹️ Na jó, végül is nem panaszkodom. 🍀
7/12 anonim válasza:
Nem kaptam akciós kakaós csigát a boltban🐌
9/12 anonim válasza:
Kihánytam egy csomó finom pálinkát, bort, sört, meg rumot.
Egyszer már történt velem ilyesmi és tényleg asszem vagy péntek volt, vagy tizenhárom, a rosseb tudja, de szerencsétlen nap volt a ziher, mer hogy úgy okádtam, mint aki vizet ivott véletlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!