Kedves emberek! Eszperente csevejhez lenne e kedvetek?
Figyelt kérdés
(Ez esetben eszperentében e és é megengedett.)2023. júl. 13. 06:08
11/17 anonim válasza:
Eszter feleslegesen venne egeret, mert telke reggelre telelett vele. Szemtelen egerek tengere lepte el reggelre eme retekkel teleteremtett telket melyet megvetett keservesen.
12/17 anonim válasza:
Szegény Eszter!
Nekem nem lenne kedvem ez esetben rendszeresen telkemen lennem.
13/17 A kérdező kommentje:
Ejj! Nem egeret, egrest! Eltévesztettem.
2023. júl. 19. 07:15
14/17 anonim válasza:
Ez esetben rendben!
Gyere, szelek neked kenyeret, reggel enned kell kellemes eledelt eleget kedves lelkecském, mert éhedet el kell verned, délben pedig szépen meg kell ebédelned, nem egresen kell tengetned életed, ezt nem engedhetem.
16/17 A kérdező kommentje:
Tehenek gyermeke, tehenek gyermeke, se nem fehér se nem fekete. Egy szerve sem lehet, mellyel legyeket elhesegethetne. S egy helyre megyek mely helyen rengeteg tejet vedelhetek.
2023. aug. 18. 06:09
17/17 A kérdező kommentje:
Elnézést. Lelkemet egyengettem, s nem leltem kedvem. Ezért nem csevegtem fecsegtem veletek eme szent helyen.
2023. aug. 18. 09:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!