Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ha az egyik lány neve Sára...

Ha az egyik lány neve Sára Kata, akkor a húgát lehet Kata Sárának elnevezni?

Figyelt kérdés
2010. okt. 13. 17:30
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Jól szórakozol kedves kérdező, hogy 10féle variációban leírod ezeket a neveket?
2010. okt. 13. 17:32
 2/10 A kérdező kommentje:
Akkor most gondold végig, hogy szerinted eltelt e 1 óra a két kérdés közt... -.- egyébként nem én vagyok az előző kérdés feltevője, csupán megihletett a kérdés. De ott nem igazán egyezett a második gyerek neve az elsőjével, az én kérdésemben meg tulajdonképpen ugyanaz.
2010. okt. 13. 17:35
 3/10 anonim ***** válasza:
84%

Lehet, de minek? Annyi szep nev van a vilagon. A sajat gyerekedet megtisztelhetned azzal, hogy olyan nevet adsz neki, amit nem a noveretol orokolt, nem?

Legyen mondjuk Emma Boroka, az is szep nev . :).. na csak viccelek.

2010. okt. 13. 17:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Lehet.

Nekem van egy ismerősöm, akinek a neve Márk Dávid, az öccse pedig Dávid Márk.

2010. okt. 13. 17:45
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen az értelmes válaszokat! :) Ez igazság szerint már régóta foglalkoztatott, habár az előbbi hasonló kérdésig nem jutott eszembe ezt itt megkérdezni :) de nyugi, megígérhetem, eszem ágába sincs hasonlóképp elnevezni a gyerekeimet, nem őrültem meg, csak kíváncsi voltam, hogy szabad e...
2010. okt. 13. 17:47
 6/10 anonim ***** válasza:
Akkor megnyugodtam. :)
2010. okt. 13. 17:49
 7/10 anonim ***** válasza:
85%
Az egyik legyen Dezső Rezső a másik meg Pál Pál.
2010. okt. 13. 17:53
 8/10 A kérdező kommentje:
Hmm. nem is rossz ötlet ;)
2010. okt. 13. 17:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Bocsi,ha nem ide kapcsolódik,erről a kérdésről az jutott eszembe,hogy még régen(nem tudom pontosan hány éve,talán 6-7) volt a Legyen Ön is milliomos c. műsorban egy faszi,akit Balázs Balázsnak hívtak. :D
2010. okt. 13. 18:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Attól is függ,mi a vezetéknév.Passzoljon a kettő egymáshoz mint például : Farkas Piroska.
2010. okt. 13. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!