Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ha nincs kólaziàm, akkor...

Ha nincs kólaziàm, akkor valszeg fantaziàm se lesz?

Figyelt kérdés
Mivel nem tudom elképzelni, ahogy elképzelem.
2023. jún. 24. 14:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%

Ne féy a bubi nem bánt; nem esz meg; csak megkóstol.

Engem sem ettek (attack) még meg. :):)

2023. jún. 25. 14:15
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

* bár engem lehet későbbre tartogatnak. :S XDDDD

[Jó, nem , szal a bubik nem esznek embert; viszont néha, ha felrázod , a bubik kiszöknek; és már te se birod őket meginni, pedig lehet jó ízűek; nemtom víz van-e bennük; vagy konkrétan üresek.

#sosemleszbelőlemkémikusdenemisvágyomrádeazértpróvagyokésmenő

2023. jún. 25. 14:17
 13/22 A kérdező kommentje:
Te vagy a kedvenc válaszolóm.
2023. jún. 25. 14:22
 14/22 anonim ***** válasza:

Számomra meg ő a legidegesítőb...

Egyébként ha nincs benne Bubi, akkor tegyél beli Limo-t. A MOL-nál remek ajánlatok vannak mindkettőből. A kémiatanárnőm is ezt ajánlotta, régen gyakran beszélt arról, hogy egy mol bubi mennyit tesz ki, és hogy a limonak milyen a kémhatása. Állítólag nagyon jó kémhatással rendelkezik, James Bond is megirigyelné. A kémiát a volt tanárnőm a CIA-nél oktatja jelenleg hadi felderítők számára, és titkos ügynököknek. Csak nagyon nehezen tudja kijavítani szegény a dolgozatokat, mert vagy nem írnak rá nevet a diákjai, vagy álneveket használnak. Mondjuk ha nincs név a dolgozaton, akkor már egy jeggyel jobbat szokott adni.

2023. jún. 25. 17:49
 15/22 anonim ***** válasza:
23%

Ti mi a náninéni cickafarkáról beszéltek???Milyen bubi???

Bazz eskü,itt a felét diliházba kell lassan vinni.Legalább az ablakot nyissátok ki, h friss levegőhöz jussatok.

2023. jún. 25. 22:07
 16/22 A kérdező kommentje:
Akkor veled kéne kezdeni, bubitlan.
2023. jún. 25. 22:08
 17/22 anonim ***** válasza:
15. Hát, nem is a molbubik vannak a víz alatt. :):) Tengeralattjáró és mész a vizibiciklivel a Dunában / a Duna alatt. XD MEG NE PRÓBÁLJA SENKI, CSAK VICCELEK, VESZÉLYES !!!! NE CSINÁ'D, NEM JÓ !!! !! !
2023. jún. 26. 18:10
 18/22 A kérdező kommentje:
Mindenesetre én megpróbálom.
2023. jún. 26. 18:21
 19/22 anonim ***** válasza:
Szerintetek Leassinek volt csakrája?
2023. jún. 27. 05:52
 20/22 A kérdező kommentje:
Szerintetették csokival, mert azt hitték lóu.
2023. jún. 27. 08:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!