Mi lesz, ha egy kentaurnak és egy öszvérnek gyerekük születik?
Rengeteget gondolkoztam rajta, de végül, végül rájöttem a válaszra kérdező.
KentaSzúr lesz.
Tételezzük fel, hogy a kentaúr egy külön fáj és az öszvér képes gyereknemzésre.
Genetikai állománya tehát az utódnak 50% kentaúr, 25% ló és 25% szamár lesz.
Ez a szülőktől is függ. Például ha az öszvérnek ló az anyja jobban hasonlít rá mint a másik szülőre ez fordítva is igaz. Ha a kentaúr az anya:
Valószínűleg tehát sokkal jobban hasonlítana egy lóra mint bármi más szülőjéte. Például lehet csak a feje lenne ember vagy ló orra lenne valamint hosszú fülei.
Ha a kentaúr az apa:
Jobban hasonlít az emberé valószínűleg megörzi ember fejét mert az egy domináns jelleg peldául az állcsúcs
És mindig az apa neve kerül elölre. Így 2 felé öszvér van a ló-öszvér és a szamár-öszvér
Tételezzük fel, hogy a kentaúr egy ember ló hibrid az öszvér meg szintén képes gyereknemzéste.
Ebben az esetben 25% szamár 25% ember és 50% ló lenne
Ugyan azok a tulajdonságok jellenének meg mint az előzőnél csak itt az 50% ló tényleg 50% ből épülne fel nem pedig 2 fáj különböző genetikajából.
Tegyük fel az igazságot:
Az öszvérnek nem lehet gyereke a kentaúr még nem létezik.
Lehetséges nevek:
Kentaúr apa és az öszvér apja egy ló:
Kentalóvér, kentaúrlóöszvér
Kentaúr az anya és az öszvér apja egy ló:
Lóöszúr, lóöszvérvkentaúr
Kentaúr az anya és az öszver apja egy szamár:
Szamáröszúr, szamáröszvérkentaur
Kentaúr az apa és az öszvér apja egy ezamár:
Kentaszamárvér, kentaúrszamáröszvér
DE ÉN AZT MONDOM A KENTAÚRAK CSAK ÉRDEKLŐDJENEK A KENTAHÖLGYEK UTÁN
9-es vagyok
Amikor elemezték, hogy kire hasonlítanak jobban összekevertem ha a kentaúr az anya akkor emberszerűbb és ha ő az apa akkor öszvér szerűbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!