Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A kentaurnak hány gyomra van?

A kentaurnak hány gyomra van?

Figyelt kérdés
mivel a kentaur deréktól felfelé ember- így van egy gyomra- és alulrol meg ló- így van még egy gyomra- ugye egyet értetek hogy két gyomra is van?
2010. dec. 1. 23:54
1 2
 1/14 anonim válasza:
20%
nem értek egyet veled! mivel a kentaurnak 4 lába van, szerintem gyomorból is 4 van neki. anyám! aludd ki magad akkor lehet nem jutnak majd ilyen hülyeségek az eszedbe
2010. dec. 2. 00:08
 2/14 A kérdező kommentje:
nekem két lábam van akkor gyomorból is kettővel rendelkezem?:O
2010. dec. 2. 00:16
 3/14 anonim ***** válasza:
34%

Deréktól felfelé ember, a gyomra meg deréktól felfelé van. Deréktól lefelé ló, de a lónak nincs deréktól lefelé gyomra, ott a belei vannak. Tehát egy gyomra van.

Ha félig tehén lenne, pl deréktól felfelé, akkor lenne két gyomra.

2010. dec. 2. 00:57
 4/14 anonim ***** válasza:
67%

Ma 00:57. Ezen akkorát röhögtem. :D Láttál te már kentaurt? Mert akkor látnád azt is, hogy honnan van ló része, és ott még javában van a lónak gyomra. Úgyhogy, akkor két gyomra van.

A 4 lábú válaszoló érvét meg nem értem. :D

2010. dec. 2. 01:37
 5/14 anonim ***** válasza:
57%
Tudományos kutatások támasztják a tényt, hogy kettő van neki. Most léci nyomd meg a hasznos gombot!
2010. dec. 2. 02:47
 6/14 anonim ***** válasza:
48%
Nem igaz,mert 3:E
2010. dec. 2. 06:06
 7/14 anonim ***** válasza:

Nincs is gyomrom.. már elég zavaró, hogy nincs hova tenni az ételt.

Üdv, egy kentaur.

2010. dec. 2. 08:40
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Drágám, megmondtam hogy ne regisztrálj az ijen oldalakra!

Tudod jól hogy vírusos lesz a gépünk!

egyébként meg csak neked nincs gyomrod mert műtétttel kioperáltattad... Arra is az egész családi vagyonunk ment rá...

egyébként IGEN nekünk KENTAUROKNAK két gyomrunk van

Üdv egy kentaur felesége <3

2010. dec. 2. 11:03
 9/14 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem összekeversz valakivel... én a Kelkáposzta sétány 2.-ben lakó nöstény kentaur vagyok... egy rendellenesség miatt nincs gyomrom, de remélem a mikulás hoz egy gyomordonort karácsonyra :S
2010. dec. 2. 11:07
 10/14 anonim ***** válasza:

BRUHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAA! és még BRUHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAAA

Én egy kentaur vadász vagyok és elkapalak tégeeeed!

Már tudom hogy hol laksz! És elkaplak!

BRUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010. dec. 2. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!