Vettem egy éjjeli szekrényt. Nappal hol kell tartani?
Figyelt kérdés
2023. máj. 22. 14:44
2/8 anonim válasza:
Azzal nem kell foglalkoznod. Nappal láthatatlanná válik. Tehát, ha most látod; hibás, vidd vissza. XD [Nehogy! :D :) :) Nappal ugyanott van mint éjjel, csak szégyellős, és fél is az éjjeliszekrényevőktől; úgyhogy ilyenkor álcázza magát. Mint a kaméleon, hogy a színe olvad; vagy sima, 1xű, 7köznapi; nappaliszekrénynek/állandószekrénykének; vagy metálegyüttesnek. ♥ Időnként zöldborsónak is; de az nehezen megy neki, úgyhogy ritkán csinálja.
3/8 anonim válasza:
Nappal nem lehetne kivinni a konyhába, hogy legyen mit enni?
4/8 anonim válasza:
Én is gyakran eszem éjjeli szekrényt. xd ♥
[2. vagyok :) ]
5/8 anonim válasza:
Én az ötödik vagyok és van bennem fél elem.
6/8 anonim válasza:
Nekem éjjeliedényem van. Az ágy alatt tartom. Próbáld meg, hogy az éjjeliszekrényt be tudod-e tolni az ágy alá. Ha nem sikerül, akkor kicsit lapítsd ki.
7/8 anonim válasza:
Az éjjeliszekrény egy éjjeli ragadozó. Csak éjjel bújik elő rejtekéből és vadászni kezd a prédájára. Jaj annak, aki összetalálkozik vele éjjel. Borzalmas dolgokat művel. Ha nagyon belefeledkezik a vadászatba és meglepik az első hajnali napsugarak, akkor elporlad és csak egy kupac fűrészpor marad a helyén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!