Túl sok a pénzem, már nem tudom mire költsem. Nem fér a kastélyomban, 500 eurósokkal törlöm ki. Kell valakinek pénz?
Figyelt kérdés
2023. máj. 20. 22:10
2/28 anonim válasza:
most komolyba' ? Yes, please. :D
3/28 anonim válasza:
Kezd ott hogy felébredsz, amint ez megvan nem lesz problémád hidd el, legalábbis nem ez lesz.
4/28 anonim válasza:
A Kastély :D A legjobb kérdés amit mai nap olvastam. Hát kérdező, szerintem, Labtély kell neked. A Labtély, az a Labirintus és a Kastély kombinációja. Úgy keletkezik, hogy sok kastélyt és labirintust építenek, majd összeér.
A következő tulajdonságokra szüksége lesz a Labtély-nek:
Átjárhatóság, beton ajtó, betonkeverő, Vámpírkoporsó, földalatti 5 csillagos szálloda, ha lehet akkor 10 csillagos.
És, ami a legfontosabb, de ki nem lehet hagyni, egy Kopó, fekete kopó kell neked, a legerősebb démonkutya.
5/28 anonim válasza:
Nálunk külön telkeken égetik éjjel nappal.
6/28 anonim válasza:
Vehetnél nekem egy Porsche-t, mert nagyon kéne 🥺
7/28 anonim válasza:
Én már wc papírnak használom az 5oo eurósokat.Alig akar lemenni a wcn.Már volt dugulása is a lefolyónak.Azt mondta a szerelő ,drága lesz.Mondom neki ,öcsi ,ha megtalálod a dugulást, tiéd a nyeremény.
8/28 anonim válasza:
...valamelyik nap ,még a kutyának is dobtam egy köteggel, hogy játsszon vele.Elrágogatta mint a csontot.
9/28 anonim válasza:
Mi építettünk a kastély mellé egy másikat pénzből vaze
10/28 anonim válasza:
Sőt a kastélyra építettünk még egy kastélyt.Plusz űrhajval megyek a melóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!