Ha annyi ezrest kapnátok, ahányszor a MÁV bemond egy késést, mit vennétek rajta?
Minden egyes perc szorzó és ha az előzőnél nagyobb késést mondanak be akkor akkor a két késés különbségének a hátványával számolunk.
Pl először tíz perc késést mondanak be, majd egy órára változtatják az:
(10*1000)^5
Budapestet venném meg.
És még maradna sóskiflire is kis apró.
Üdv egy vasutas :D
"a vasútnak felróható ok például síntörés, kábellopás"
:DDDD
Van baj a fejben nem kicsi!
A vasút a hibás a kábellopásért... gratulálok. Meg a síntörésért is a vasút? :D
Menjél inkább busszal csíra!
Ilyenekből nekem csak a 2mm hóval beharangozott hóakadály miatti késések maradtak meg régről, nem tudom, megőrizte-e a cég ezt a szép tradíciót.
Sajnos vagy szerencsére egy késésről se értesülök az utóbbi években, de ha lenne kedvem ebben a hidegben ott hallgatózni, akkor vennék belőle söröt, mielőtt igazán drága lesz.
Ég áldja a Mávot, ha most nem késett volna megint 5 percet a vonat nem érhettem volna el🥰🥰
Igen, pár éve még megvolt ez a tradíció biztosan, amikor gimis voltam és napi szinten kellett vonatozgatni. Azóta ritkábban megyek vele, de múltkor leszakadt a vezeték valahol Biatorbágy és Kelenföld között, aztán pótlóbusz ment, kb 2 órával később értem haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!