Ki kéri? Csere is érdekel!
Sziasztok nő társaim!
50 éves férjemet cserélném, két 25 évesre! Vagy 1 nagyon dolgos mindegy milyen korú férfire.
Tudnivalók róla: minden nap eljár dolgozni,este sokat eszik, minden héten kétszer háromszor igényel kelt tésztából valamilyen süteményt,iszonyat hangosan és sokáig horkol,ha ezt meg akarod szüntetni, a legféltettebb kincsét meg kell markolnod, akkor elhallgat ( egy ideig) .
Heti 5 együtlétre van szüksége,gyengéi a teltebb nők.
Amit adok vele: az összes ruhája, és egy autó. Még nem tudom melyik a három közül.
A " majd megcsinálom" kategóriába tartozik. 🙃
Az új férfitől elvárásaim csupán kinti munka. Hátsó udvar, és kert rendezés,a kerten gyümölcs fák és szőlő található (amiket már meg kellett volna metszeni, csak a gyümölcs fák vannak kész).
Persze ezeket munka után kellene megcsinálni, vagy hétvégén.
😊🙂😅
Kedves 10# válaszoló.
Én sem vagyok az a precíz emberke, csupán megcsinálom az itthoni teendőket, benn a házban...is.
De ha esetleg este ott marad a mosatlan,majd reggel elmosogatok.
Itt az a probléma, hogy a drága párom hetekig halogatja az itthoni munkákat...
Majd megcsinálja....
Mondjuk az szerintem mindenkinél előfordul ,hogy "majd".
Örülj annak ,hogy van aki haza vár, mert sose lesz olyan emberkéd aki mindenbe meg fog felelni.
Én örülök neki 🙂.
Csak mikor már hetek óta ígéri hogy megcsinálja,az már sok.
Elég türelmes vagyok hál 'istennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!