Ki kéri? Csere is érdekel!
Sziasztok nő társaim!
50 éves férjemet cserélném, két 25 évesre! Vagy 1 nagyon dolgos mindegy milyen korú férfire.
Tudnivalók róla: minden nap eljár dolgozni,este sokat eszik, minden héten kétszer háromszor igényel kelt tésztából valamilyen süteményt,iszonyat hangosan és sokáig horkol,ha ezt meg akarod szüntetni, a legféltettebb kincsét meg kell markolnod, akkor elhallgat ( egy ideig) .
Heti 5 együtlétre van szüksége,gyengéi a teltebb nők.
Amit adok vele: az összes ruhája, és egy autó. Még nem tudom melyik a három közül.
A " majd megcsinálom" kategóriába tartozik. 🙃
Az új férfitől elvárásaim csupán kinti munka. Hátsó udvar, és kert rendezés,a kerten gyümölcs fák és szőlő található (amiket már meg kellett volna metszeni, csak a gyümölcs fák vannak kész).
Persze ezeket munka után kellene megcsinálni, vagy hétvégén.
😊🙂😅
Akkor minek jönnének hozzám???
Ne is jöjjenek.
De azt is írtam, hogy mindegy hány éves, csak dolgos legyen. 😊
Amúgy én a férjemtöl sokkal fiatalabb vagyok. 🤭
4# válaszoló, humor kategóriába tettem,hiába ki vagyok már tőle, hogy folyton motyogni kell neki, mégis viccesen fogom fel. Ő hogy beszél rólam? Azt nem tudom....
Én amikor haza jövök munka után, nem a popómat vakarom, hanem végzem itthon a dolgom.
3# Az mindegy hány éves vagy...
Ugye nem vagy nagyon lusta? 😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!