A barátnőm azt állitja rólam, hogy egy vidra vagyok. Szerintetek hogy győzhetném meg az ellenkezőjéről?
Az igazi vidrák tudják mit kell halogatni.
Hát a halakat, te butus, igazából azt akarja a barátnőd, hogy hódolj be neki, csak összecserélte a hódot, meg a vidrát.
A vidra az maga egy ellentét, mert például egy cseppet sem ló és még csak nem is turul.
Feltéve persze ha nem áll fél órát egy lábon, mert akkor az neki is megmacskásodik, de akárhogy is, öltöztetni elég nehéz őket, mert mit adjunk egy vidra, ami nem lóg rajta, mint tehénen a gatya?
Esetleg a nyuszt, vagy a nyest tudja felvenni, azok drága prémek és a vidra el is tudja őket ejteni, de aztán szaporán felveszi őket.
A vidra úgy megy a vadra, hogy hátára veti a puskát és magához vesz egy vödröt, amibe pakolja a nyulakat. Ha a vidra vödre már annyira megtelt, hogy nem tud több nyuszit belerakni, akkor egyenként fogja a sok nyuszit, majd kinyesti az összes 'i' betűt és marad neki egy vödörnyi nyuszt.
Azzal már lehet kezdeni valamit, de most a reklámblokk következik, amit tizenkét éven aluli olvasóknak csak felnőtt jelenlétében ajánlok és azt is csak akkor, ha az illető felnőtt nem elkötelezett tagja egyetlen LMBTQ szervezetnek, továbbá van érvényes tartózkodási engedélye és ráadásul támogatja és osztja azt a vágyunkat, hogy Ukrajnában mielőbb béke legyen, továbbá két alig használt zsilettpenge és egy violinkulcskészlet ugyanitt olcsón eladó.
Én anno firkálgattam ,hogy írjak egy kis könyvecskét.Valószínű sose adom ki, de amikor ajánlottam, úgy ajánlottam,
Hogy ajánlom mindenkinek ,hogy csak annyi szeretet legyen mindenkiben ,hogy meglássa másikban az embert.
Ezt általába csak olyan érti meg ami olyan cipőbe jár.Aki ezt elkerülte, vagy szerencsés élete volt, sose fogja fel épp ésszel.
Legyen ez egy végszó a vidrákra.Lehst hogy kártevők, de ők is csak az egyensúly védelmezik.:)
Maradjuk ennyibe.
Csak hogy félre ne értsétek.A vidra is meg van cimkézve, hogy "kártevő".Pedig csak szolgál egy fennmaradást.
Na jó kicsit túl komoly lett a téma :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!