Milyen autóval mennek Harry-ék a roxforti tanévnyitóra?
Én nagyon jókat tudok nevetni a jó poénokon, nevetek is, de ez egy ezer éves gyenge favicc.
Elhiszem, hogy egy thevr szintű stream-nél ahol 12-13 az átlagéletkor nagyon menő voltál vele, de ez nem éppen egy olyan érdem amivel már 2. alkalommal is flexelned kell.
Nem akarok senki se meg bántani, de ez már kb. 1 hónapos vicc/kérdés.
Szóval szerintem nem egy egyszer nevetős poénnal kellene foglalkoznia se a kérdezőnek, se az válaszolónak...
A Weasley gyerek megy az utcán.
Szembe jön egy csuhás alak és azt mondja:
- Isten áldjon fiam !
- Hát te meg ki vagy ?
- Ron áldó
10+ évvel ezelőtt olvastam már máshol. Mivel azt írtad, hogy nemrég találtad ki így sajnos nem te vagy ennek a viccnek a megálmodója. Ez nem baj, én is hittem már azt, hogy az adott poént én találtam ki és csak később derült ki, hogy már előttem is ellőtte valaki.
Egyáltalán nem a faviccekkel van a probléma. Van olyan ami vicces és van ami nem.
A lényeg inkább az, hogy ne sértődj meg, ha nem mindenkinek jön be az adott poénod. A humor szubjektív, így sosem fogsz majd mindenkit megnevettetni.
Szerintem mindenkinek leesett, hogy mi ebben a 'vicc', de ez ettől még nem poénos
Mivel a két dolog (Ronék kocsija+mardekár) egyáltalán nem függenek össze, nincs semmi értelme a dolognak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!