Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Milyen autóval mennek Harry-ék...

Milyen autóval mennek Harry-ék a roxforti tanévnyitóra?

Figyelt kérdés
Mardekár!

2023. ápr. 6. 02:33
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
A seprű hajtású Trabanton egyébként jót szakadtam, köszi. :D Aki nézte a filmeket, az értette a célzást.
2023. ápr. 30. 19:32
 12/20 anonim ***** válasza:
85%
Mindenki érti amit írtál, a lényeg az, hogy nem vicces.
2023. máj. 2. 15:31
 13/20 A kérdező kommentje:
Mint már írtam ezt beírtam a streambe is, amit több ezren néztek és utána fél óráig szakadtak rajta. A megsavanyodott életeddel nem tudok mit kezdeni, sajnálom.
2023. máj. 3. 16:26
 14/20 anonim ***** válasza:
85%

Én nagyon jókat tudok nevetni a jó poénokon, nevetek is, de ez egy ezer éves gyenge favicc.

Elhiszem, hogy egy thevr szintű stream-nél ahol 12-13 az átlagéletkor nagyon menő voltál vele, de ez nem éppen egy olyan érdem amivel már 2. alkalommal is flexelned kell.

2023. máj. 4. 12:51
 15/20 anonim ***** válasza:
66%

Nem akarok senki se meg bántani, de ez már kb. 1 hónapos vicc/kérdés.

Szóval szerintem nem egy egyszer nevetős poénnal kellene foglalkoznia se a kérdezőnek, se az válaszolónak...

2023. máj. 4. 20:13
 16/20 A kérdező kommentje:
Már hogy lenne ezer éves favicc, ha én találtam ki nemrégiben. Egyáltalán szereted a favicceket, vagy csak arról van szó, hogy neked nem fekszenek valami miatt? De akkor miért kell ócsárolni a favicceket, ha más meg szereti... Ez egyéni problémád.
2023. máj. 4. 20:19
 17/20 anonim ***** válasza:
92%

A Weasley gyerek megy az utcán.

Szembe jön egy csuhás alak és azt mondja:

- Isten áldjon fiam !

- Hát te meg ki vagy ?

- Ron áldó

2023. máj. 5. 11:07
 18/20 anonim ***** válasza:
80%

10+ évvel ezelőtt olvastam már máshol. Mivel azt írtad, hogy nemrég találtad ki így sajnos nem te vagy ennek a viccnek a megálmodója. Ez nem baj, én is hittem már azt, hogy az adott poént én találtam ki és csak később derült ki, hogy már előttem is ellőtte valaki.

Egyáltalán nem a faviccekkel van a probléma. Van olyan ami vicces és van ami nem.

A lényeg inkább az, hogy ne sértődj meg, ha nem mindenkinek jön be az adott poénod. A humor szubjektív, így sosem fogsz majd mindenkit megnevettetni.

2023. máj. 5. 11:44
 19/20 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem mindenkinek leesett, hogy mi ebben a 'vicc', de ez ettől még nem poénos

Mivel a két dolog (Ronék kocsija+mardekár) egyáltalán nem függenek össze, nincs semmi értelme a dolognak

2023. máj. 7. 21:53
 20/20 anonim ***** válasza:
56%
luxus személygépjárművel ; kéx- ínűvel mékpedig .
2023. máj. 8. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!