Ha választhatnátok, hogy elmentek randizni a világ legszebb nőjével, vagy otthon maradtok Harry Pottert olvasni, ti melyik kötetet választanátok?
Én már ki vagyok okosodva.
Petrificus totallus és adj neki, az anyja ne sirassa!
"a világ legszebb nőjével"
Emma Watsonnal?
Hm... nem tom. Elmennék vele és kérném olvasson fel a könyvből.
A világ lexebb nője melyik kötet ? Herry Potter és a világ legszebb nőlye ? Van ileyn cím ??
Bocsánat, lehet, valamit rosszul értelmeztem. [Amúgy nemigazán; csak tettetem. Most pedig folytatom. ]
Hova futna ki a randi?
Mert ha nem dugunk a végén, akkor inkább maradok olvasni.
Minden nő szép és akivel az ember randizik, az a világ éegszebb nője.
Mit érdekel engem, hogy más nőnek az orra fitosabb, vagy a szemöldöke dúsabb, vagy keskenyebb, vagy hogy a haja szőkébb, vagy barnább, nekem nem létezik akkor más nő a világon, illetve létezni éppen létezik, csak olyan, mintha nem is lenne.
Randizni így kell és a nők ezt el is várják.
Meellesleg a könyvek sem szeretik, hogyha csak unottan lapozgatnak benne, gyűrőgetik a lapjait, piszkos kézzel összemaszatolják őket, figyelmetlenül a koszos padlóra ejtik őket a kinyílt lapjaikkal lefelé, vagy szamárfület hajtanak a sarkaikra, netán durván beléjük firkálnak.
Brrrr!
Amit éppen olvasol, annak kell lennie a világ legszebb könyvének és akkor ha ezt eléred, te is pompásan érzed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!