Mi jön ki? Melyik a jobb?
1.
A) alma
B) körte
2.
A) Star Wars
B) Gyűrűk Ura
3.
A) Málna
B) Eper
4.
A) Hetifort
B) Gráciaroxfort
5.
A) Könyv
B) Film
1, B
2, Húha ez nehéz, de inkább A
3, Ez valami Harry Potteres dolog?
4, B (alapvetően nem szeretem a filmeket, de ha film helyett sorozat lenne, akkor már elgondolkodnék a válaszon :D)
*Na jó, akkor válaszolok bővebben is. :):)
Alma és körte között lehetőleg nem választanék. De ha nagyon muszáj, most éppen, pillanatnyilag jobban hajlok a körte felé; de amúgy nagyonjó mind a kettő; tehát nem választanék.
Gyűrűk ura engem jobban leköt; számomra jobban nézhető, de a Star Wars is jó. De inkább GYU
Ez a málna vs eper kérdés ez most komoly? :):) Ez is megin mi :):) Ha nagyon muszáj, akkor eper, a földieper az a hivatalos; a faepret, ami nekem nem eper, hanem szeder; azt nem ismerem; még nem kóstoltam. De amúgy ittis ugyanúgy fain a málna is meg a földieper is.
A) Hetifort
B) Gráciaroxfort
Ezek fogalmam sincs, mik, de jelöljük meg a B-t, mert az jobban néz ki leírva/ jobban hangzik.
Film, ez egyértelmű. Az olvasás számomra megterhelő, monoton, sok.
*Úgy értem, hogy akkori, ha önszántamból olvasom.
A Harry Potter 6-ból volt olyan, hogy még a film előtt el akartam olvasni; de "kényelmes" tempóban, de volt olyan, hogy asszem 6 fejezetet olvastam el egy nap, hogy legyek már túl az olvasás részén; és tudjam már meg; mi a sztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!