Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Már minden helyen kerestelek,a...

Már minden helyen kerestelek,ahol nem vagy,csak azt a helyet nem találom,ahol vagy.Csak azt tudom,hogy ott vagy,ahol én nem vagyok.De hol vagyok én?Azt kívánom, bár itt lennél,hogy megmondd.Esetleg ha nagyon-nagyon erősen kívánnám,akkor itt lennél?

Figyelt kérdés
2023. márc. 26. 11:21
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
5! Még még még!!!!!! :D
2023. márc. 26. 11:50
 12/26 anonim ***** válasza:
Plusz magában beszél.
2023. márc. 26. 11:52
 13/26 anonim válasza:
Engem nem is kell lass, te lelkiszegeny, itt rolad van szo, a te jovodet illetoen irrelevans, hogy mekkora a szakadek koztunk es milyen iranyba. Gyengen butorozott figura vagy es meg buszke is ra. Mondjuk ertem, lekezeloen fogalmaztam az egod meg vedekezesre kenyszerult es igy probalja ovni magat. Barmi legyen is a celod ezzel a kerdessel remelem revbe jut, a proletar is kell boldoguljon valamilyen modon es nem all szandekomban ezt az oromot elvenni toletek. Ha lehetne torolnem az elozo kommentem. Szep napot!
2023. márc. 26. 11:55
 14/26 A kérdező kommentje:
Hát ha ezért vagyok középkorú, hisztis, gyengén bútorozott meg magamban beszélő meg minden ilyen, mert leoltok egy rossz lelkivilágú, beszólogatós, gyűlöletkeltő, gyalázkodó (és "írástudó") trollt, akkor vállalom. Bár ez amiket felsoroltál, nem ezeknek a "tűnetei" szerintem. :D
2023. márc. 26. 12:13
 15/26 anonim ***** válasza:
Dikk a kommentelo kötekszik azt beleszaladt a pofonviharba. Durvanagy. 😅
2023. márc. 26. 12:22
 16/26 anonim ***** válasza:
Elfér ez is a humor kategóriában 🤡
2023. márc. 26. 12:28
 17/26 A kérdező kommentje:
Ez is kreatívabb megoldás, mint a kommentelő trollkodása.
2023. márc. 26. 12:35
 18/26 anonim ***** válasza:
65%

Kedves kérdező, nem tudom neked megmondani, hogy hol vagyok, mert ahol én vagyok, ott te nem vagy.

Ha itt lennél, akkor már nem is kellene nagyon-nagyon kívánnod, hogy ott legyek és rögtön tudnád is, hogy hol vagyok és nem is kellene keresned engem sehol sem és én sem keresnélek többé téged és azt is azonnal tudnám, hogy te hol vagy, ezért aztán azt kívánom én is nagyon nagyon, hogy ott lehessek, vagy te itt és akkor meg tudjuk mondani egymásnak, hogy hol vagyunk, bár ami azt illeti, hogy ha te itt lennél, vagy én meg ott, akkor erre már nem is lenne szükség, így feleslegessé válna a tekinteted felfelé, vagy ellenkezőleg, lefelé irányítása, mert elég lenne kinyújtott kézzel körbetapogatózni, de egyébként még az is felesleges kissé, mert én máris melletted vagyok és te mellettem, így minden reményem megvan és neked is - teljesen jogosan -, hogy hamarosan egymás karjaiban találjuk magunkat, remélhetőleg nem te is egy másikban, meg én is, mert akkor szomorúságom határtalanná válna.

2023. márc. 26. 13:17
 19/26 anonim ***** válasza:

15-ös

Most képzelj el egy igazi pofonvihart.

Milyen lehet az valóban..

Egy szél fergeteg villámokkal,amelyben tenyerek repkednek és pofán b@szhák az embert aki ki lép a házból?

hmmmm

Erre jó lesz rá flashelni.Köszi a tippet

2023. márc. 26. 14:25
 20/26 anonim ***** válasza:
Elég rossz lehet ha már a herbál magától nem hoz flasht hanem ihletet kell venni valahonnan. :D
2023. márc. 26. 14:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!