Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A Föld nevű bolygón létezik...

Horváth Imre3 kérdése:

A Föld nevű bolygón létezik olyan ország, ahol nem erkölcsösködik egy rakás bakcsimpánz?

Figyelt kérdés
U.I.: másik galaxisból jöttem,és még keresem a helyem. Az emberi lények igen primitívek, nem lesz sétagalopp közéjük beilleszkedni.

tegnap 12:59
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Valóban nem. Arra készülj fel, hogy rettentően prűdek az emberek, és ami természetes, azt nem akarják elfogadni.
tegnap 13:15
 2/10 anonim ***** válasza:
73%

Imre mit ittá mit szívtá?

N31

tegnap 13:17
 3/10 anonim válasza:
Jó cucc lehet, én is kérek 😅
tegnap 13:18
 4/10 anonim ***** válasza:
#1: Ráadásul még azt is elvárják, hogy idétlen ruhákat hordj, ha kilépsz az otthonodból.
tegnap 13:21
 5/10 A kérdező kommentje:
A mi galaxisunkban ausztriából importált gombát szokás fogyasztani füves cigi mellé, és mi eztet meztelenül szeressük.
tegnap 13:26
 6/10 A kérdező kommentje:
ebben a szar országban már mindent büntetnek
tegnap 14:37
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Fura vagy, buckalakó.
tegnap 17:31
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha a mi bolygónkra jössz idegen, akkor tanuld meg rendesen a nyelvünket első körben.
tegnap 18:19
 9/10 anonim ***** válasza:
#6: Akkor miért nem egy másik kontinensre mentél, miért itt kellett leszálnod? Ha keresed a helyed, akkor nem ez a hely lesz az, mi ugyanis útáljuk az idegeneket. Még a többi földlakót is, nehogy egy más galaxisból érkezett lényt. De keresd meg Pataki Attilát, ő segít neked, ő is hasonló szert szív.
tegnap 18:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Én már voltam a galaxis webáruházban, csak sok volt a vírus, nem csodálom, hogy gazdatestet keresel.
tegnap 18:47

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!