Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Miért váltanak ki az emberekbő...

Miért váltanak ki az emberekből általánosságban a nemiszervek röhögést?

Figyelt kérdés
Történelmi oka van? Én pl meglátok egy péniszt és röhögök meg ilyenek hogy péniszt rajzol valaki valahova 25/f

2023. márc. 3. 08:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
23%
Nálad van a probléma. Ez 8 éves kor felett el szokott múlni.
2023. márc. 3. 08:45
 2/15 anonim ***** válasza:
58%
Hát nem tudom, de egy pina belőlem egészen mást vált ki. Ráadásul a munkatársaimnak sem szoktam a képükbe röhögni, amikor munka után elmennek zuhanyzozni. Hihi, pöcs, húdevicces..-.-
2023. márc. 3. 09:08
 3/15 anonim ***** válasza:
67%

Az, hogy miért váltanak ki a nemiszervek röhögést, az emberi kultúrában és pszichológiában gyökerezik. A társadalmi normák és tabuk erősen befolyásolják, hogy az emberek hogyan viszonyulnak a szexualitáshoz, az intim testrészekhez és a szexuális aktushoz.

A szexualitásról való nyílt beszéd és a szexuális kérdésekkel való foglalkozás az elmúlt évszázadokban jelentős változásokon ment keresztül. Sokan még mindig félnek vagy zavarban érzik magukat a szexuális témákról való nyílt beszélgetés során, és ennek hatása az iskolában, a munkahelyen vagy az általános társadalmi interakciók során is megfigyelhető.

A nemiszervekkel kapcsolatos viccek, mémek és utalások tehát egyfajta közös megértést teremtenek az emberek között, akik szorongással vagy szégyenérzettel küzdenek a szexuális témákkal kapcsolatban. Az is lehet, hogy a nemiszervekre való röhögés annak a kifejeződése, hogy az ember feszült vagy kellemetlen érzéseket tapasztal, amikor szóba kerül a szexualitás témaköre.

Tehát nem történelmi, hanem inkább társadalmi és kulturális okai vannak annak, hogy a nemiszervek gyakran kiváltják az emberekből a röhögést. Azonban fontos hangsúlyozni, hogy a szexuális témákkal való nyílt beszélgetés és a szexuális egészséghez kapcsolódó tudatosság növelése segíthet enyhíteni a szégyenérzetet és az egyéb szorongásokat, amikkel kapcsolatban a nemiszervekkel kapcsolatos humor is megjelenik.

2023. márc. 3. 09:15
 4/15 A kérdező kommentje:

Köszi az utolsó értelmesen leírta!

Én azon is röhöhök hogy valakinek nem vicces és fapofával beír ilyet, mint az első xD

2023. márc. 3. 09:25
 5/15 anonim ***** válasza:
9%
Az utolsó csak bemásolta, a választ a chatGPT írta helyette.
2023. márc. 3. 11:04
 6/15 anonim ***** válasza:
43%
5-os miért te milyen választ adtál? Haszontalant?
2023. márc. 3. 12:03
 7/15 A kérdező kommentje:
2es de a p*na egyébként hugyos meg büdös nem tudom mit vált ki belőled xD
2023. márc. 3. 12:07
 8/15 anonim ***** válasza:
Hát ott a toronyban nincsen minden rendben.😂
2023. márc. 3. 16:01
 9/15 A kérdező kommentje:
Torony 😂 úgy érted p*nisz 🤣🤣
2023. márc. 3. 18:37
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem, ezzel az utalással utalásommal az agy-szerű kezdetleges képződményedre próbáltam(sikertelenül) hatni.
2023. márc. 3. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!