Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van az,hogy a 40-70...

Miért van az,hogy a 40-70 éves korosztály úgy általánosságban nem képes haladni a korral?

Figyelt kérdés

Itt azt értem,hogy nem szeretik az olyan zenéket amiket a fiatalok,vagy mondjuk hogy a technológia ellen vannak?

Pl.hogy mulatóst hallgatnak,nagyon hagyományőrzők,a disznóvágás az életük

és szinte minden nap hulla részegre isszák magukat.

2021. máj. 18. 22:06
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Mind a 15 evnyi kokemeny elettapasztalatodbol ennyire futja, kistaska?
2021. máj. 18. 22:13
 2/10 A kérdező kommentje:
#1 pontosan
2021. máj. 18. 22:14
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Légyszí' NE általánosíts, mert ez így nagyon nem igaz.

Én pl. magam tanultam meg a netet használni, bár az okos telókat tényleg rühellem. Mégsem mondanám tech ellenesnek magam. A zenei ízlésem eklektikus, tehát mindent szeretek, aminek jó a ritmusa.

A mulatós zenéket ki nem állhatom, disznóvágást pedig falun láttam utoljára talán 8 évesen, szóval nagyon nem ez az életem, ÉS sosem iszom alkoholt, mert apám, és a környezetemből sokan alkoholisták voltak, nem egy bele is halt ebbe a szenvedélyébe.

Hagyományt sem őrzök annyira.Szóval, mi a problémád, hogy ennyire általánosítasz?

56/nő

2021. máj. 18. 22:16
 4/10 A kérdező kommentje:
#3 nem általánosítok de sajna ennek a korosztálynak az 50%-ának ez az élete.
2021. máj. 18. 22:19
 5/10 anonim ***** válasza:
69%
44 éves vagyok, és én köszönöm szépen, mindig is haladtam a korral. Viszont pontosan ugyanezt a kérdést tettem fel fiatalabb koromban az öregekről. Saját szüleimről is. Ez nem korosztály-probléma, hanem a magyar társadalom ilyen.
2021. máj. 18. 22:27
 6/10 anonim ***** válasza:
84%
A te eletef meg kb. az idiota tiktok-videokon rohoges, azon versenyezni hogy ki hulyebb matekbol, ki rugott be jobban mult nyaron, meg a nyomorult mumble rapperek akik mind olyasmirol nyomjak az erthetetlen, alja 'zenejuket', amihez amugy Europaban kozod nincs, vagy izles szerint a muanyagbaba kpop fiucska-bandacskak vagy bugyuta anime-sorozatok, amiknek se fule se farka de 9600 reszbol allnak. A 46 evem meg ezt mondatja velem a te generaciodrol...
2021. máj. 18. 22:27
 7/10 anonim ***** válasza:
94%
39 vagyok, most még semmi ilyesmit nem tapasztalok, de jövőre meglátom. Ó, jaj, közel a vég.
2021. máj. 18. 22:32
 8/10 A kérdező kommentje:
Xdd ennyi idiótat mint az utólsoó ketto valaszolo! Dd xd lol d hahahah
2021. máj. 18. 22:52
 9/10 anonim ***** válasza:

64 ffi

Illene hozzám pl. a Záray Vámosi házaspár, de ki nem álhattam őket fiatalon sem.

Nem mondhatnám, hogy ismerem a maiakat, de halgatom a maiakat is.

A kollégáim közül elsőként kezdtem a számítógépes kiadványszerkesztést megtanulni.

Jelenleg egy webáruház oldalának a tartalmi kezelését végzem.

Koromhoz nagyon nem illő az öltözékem. Színes pólók, goa nadrág kombó.

Visszafogottan ugyan, de sportolok.

Borozgatni is szoktam, ez igaz.

Lehet szerencsém van, de nem ismerek sok olyan embert a környezetemben, akikre ráillik mondaz, amit írsz.

A csajok is hetven környékén sportosak, bevállalósak, modern szerelésben járnak, de nem nevetségessé téve magukat.

2021. máj. 18. 23:01
 10/10 anonim ***** válasza:
65%
Elég "putri" helyen lakhatsz.
2021. máj. 19. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!