Vámpír kerestetik! Nem tud túl helyesen írni, egy pincében él és szereti az alkonyatot (a napszakot). Itt van?
A vámpír-ént nem.
A 27 éves, házas, kétgyerekes családanya, aki hatalmat akar, hogy kitörjön a jelenlegi életéből és szolgájává tegye a férjét, ő hozott létre.
A 16 éves lány aki képtelen beilleszkedni az osztályközösségébe, bullyingolják és arról ábrándozik, hogy megölje azokat, akik valaha bántották, ő hozott létre.
A 14 éves lány, aki utálja az iskolában töltött mindennapjait, elzárkózik a szüleitől akik csak tiltani tudnak, nevelni nem, és démonokról és öngyilkosságról ábrándozik, ő hozott létre.
Ti hoztatok létre, akik menekülni akartok a valóságból, a saját életetekből, mert képtelenek vagytok uralni azt. Én csak segítek nektek álmodni, hogy legyen hova visszahúzódnotok ahelyett, hogy vagdossátok magatokat kínotokban, vagy valami még nagyobb baromságot cisnáltok.
Nyújtottam már elsősegélyt kamasz lánynak aki fölvágta az ereit és néztem ahogy elviszik a mentősök.
Inkább eljátszok egy szerepet a kedvetekért, hogy álmodozhassatok és cserébe kevésbé érezzétek magatokat nyomorultul. És volt már aki utólag megköszönte., hogy eltereltem a figyelmét ezzel a "kis játékkal".
A kereslet hozta létre a kínálatot. Azért jött létre a vámpír, mert van aki hinni akar benne.
Vátozó.
Hobbim a szerepjáték, szeretek szerepeket eljátszani. A maga módján ez egy kis "stílusgyakorlatnak" is felfogható részemről.
De persze önmagában ez nem fog segíteni azokon, akik nem szeretik az életüket, és elég szar látni amikor arról írnak, hogy mennyivel jobb lenne, ha nem élnének meg ilyenek... Ez a része szar. Amikor "játszanak velem" akkor mókás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!