Vajon későbbi fejlesztésbe be fog kerülni, hogy lehessen vastag vagy dőlt betűvel szedett szöveget is írni?
𝐄𝐥𝐤é𝐩𝐳𝐞𝐥𝐡𝐞𝐭ő, 𝐝𝐞 𝐣𝐨𝐛𝐛 𝐥𝐞𝐧𝐧𝐞, 𝐡𝐚 í𝐠𝐲 𝐦𝐚𝐫𝐚𝐝𝐧𝐚.
Van egy fórum, ahol meglépték, hogy lehessen másképpen is írni.
Na lett ott aztán a szivárvány minden árnyalata egy szövegben, izgő-mozgó marhaságok stb. Én nem szeretnék ilyen fejlesztést.
Bár nem vagyok programozó, de honlapépítőként megemlítem, hogy komoly sebezhetőséget jelent a formázott szöveg megengedése.
Nem csak jó szándékú, de kevés ízléssel megáldott emberek vannak, de ha formázható a szöveg, akkor nagyon könnyű szkripteket is betenni, amelyek mindenféle rombolást folytathatnak az oldalon, a te gépeden, a szerveren.
Senkinek nem hiányzik.
Erre írtam, hogy kizárólag a #3-ban levő formátum lenne megengedett, és ez semmiféle kockázatot nem jelent.
A kiemeléshez pedig bőven elég. Programozni igen keveset kéne.
Hülye ikonokat ☃☯♕ meg bármikor lehet bele tenni így is.
Szerintem az első nagy lépés az lenne, ha a felhasználó szerkeszthetné a saját válaszait vagy kérdéseit, ezzel a moderátorok munkája is lecsökkenne.
Pl kiír valaki egy kérdést, Pistike félreolvassa, leírja a választ, három ember lehü.lyézi Pistikét, Pistike visszaszól, a kérdés meg átalakul a Mónika Show legújabb évadának első epizódjává.
Korrekcióval valaki szól privátban Pistikének, hogy rossz a válasza, Pistike átírná a válaszát és csókolom.
Ugyanúgy hányszor van az, hogy a kérdező kiír valamit, érkezik rá 6 válasz, majd a kérdező mindenkit beolt, aztán leírja a kiegészítést, ami teljesen megváltoztatja a kérdést, aztán mindenki nekiesik a kérdezőnek, beszól neki, trollnak hívja, a kérdező meg felhúzza magát.
Korrekcióval elég lenne csak átfogalmaznia a kérdését.
Ugyanúgy a helyesírás is korrigálható lenne. Hányszor van az, hogy elgépel valamit valaki, úgy küldi be, aztán a nyelvtannácik szétalázzák és a kérdés szét lesz offolva.
Korrekcióval csak kijavítja a hibákat és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!