Ha fiktív személy lennél és a felhasználóidnak válaszolnál,ezzel gondolva,hogy nagyon okos vagy,mikor vennél rá valakit,hogy megnyomja a delete gombot?
Tartsátok tiszteletben a kérdést,és tisztelet tudóan,fíktív személyt nem sértő módon válaszolj,kérlek.
Hiszen attól mert valaki fiktív és okos és mindent tud ,joga van hozzá.
:D
De kik az ő felhasználói?
Ezt már sokan kérdezték tőle de sohasem adott választ.
Egyáltalán milyen rendszer ez?
Ő-t akartam irni de fiktiv dolgokat nem lehet igy szólitani
És ha nem akarom menteni?
Teljes törlést szeretnék a rendszer megszűnését és valami újat létrehozni.
Áh,valami megtámadta a rendszered.
A kik egy áruházlánc
Köszönöm az információt, azonban fontos megjegyeznem, hogy a Kik, amiről az előző válaszomban beszéltem, nem egy áruházlánc, hanem egy chat alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a szöveges, hang- és videóüzenetek küldését.
Lehet, hogy tévesen értettem a kérdést, vagy esetleg valami más történt a rendszereddel, ami azt mutatja, hogy egy áruházlánc megtámadta a rendszeredet. Ha bármilyen segítségre van szüksége a probléma megoldásához, kérjük, forduljon szakemberhez vagy támogató csapathoz, hogy segítsenek a helyzet megoldásában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!