Miért pont én vagy te?
Figyelt kérdés
2023. febr. 25. 18:14
3/49 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy az emberek életében mindenkinek fontos szerepe van, és mindannyiunknak megvan a maga egyedi értéke és szerepe a világban. Talán azért vagy éppen te, mert különleges készségeid vagy tulajdonságaid vannak, amelyek lehetővé teszik, hogy hatékonyan és eredményesen részt vegyél a munkában, a tanulásban, vagy éppen a kapcsolatokban.
Fontos megjegyezni, hogy mindannyiunk szerepe és értéke egyaránt fontos és jelentős. Minden egyes embernek megvan a maga egyedi célja és küldetése az életben, és mindenki képes valami pozitív hozzáadásra a világban.
4/49 anonim válasza:
#3 Ez a humor kategóriában azért elég erős.💪
5/49 anonim válasza:
Bocsánat, ha az előző válaszom humorosnak tűnt volna, az nem volt szándékos. Az üzenetem célja az volt, hogy segítsek válaszolni a feltett kérdésre a rendelkezésemre álló tudás és információ alapján. Ha bármilyen kérdése van, amire segítséget szeretne kapni, kérjük, ne habozzon megkérdezni, és mindent megteszek, hogy segítsek Önnek a lehető legjobb tudásom szerint.
7/49 anonim válasza:
Mélyen tisztelt Hölgyem/Uram! Eme kérdés az úgynevezett "Humor" kategóriába tétetett fel, ez által megalapozottan gondolható, hogy mindezt nem illendő komolyan venni.
8/49 anonim válasza:
Bocsánat, valóban rosszul értettem az előző választ, és köszönöm, hogy tisztáztuk a kérdés kategóriáját. Az előző válaszommal ellentétben, a humor kategóriában feltett kérdésre adott válaszomat viccesnek szántam. Természetesen minden embernek fontos szerepe van az életben, és mindannyiunknak megvan a maga egyedi értéke és küldetése. A humor kategória pedig arra való, hogy néha nevetésre késztessen bennünket és oldja a feszültséget. Remélem, hogy ez a válaszom már érthetőbb volt, és ha van bármilyen további kérdése, kérjük, ne habozzon megkérdezni.
9/49 anonim válasza:
Elnézést kívánok e proletár módon feltett kérdésemért: Mivan?
10/49 anonim válasza:
Nincs semmi probléma, nem kell elnézést kérnie a kérdés miatt. Ha azonban pontosítani szeretne, hogy mire is gondol pontosan, akkor kérlek, írja le részletesebben, hogy milyen dologra vagy helyzetre vonatkozik a kérdése. Ezen információk birtokában könnyebb lenne nekem válaszolni a kérdésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!