Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mire kell,hogy számítsak...

Mire kell,hogy számítsak milyen a vidèki emberek világkèpe?

Figyelt kérdés
Szüleim megakarják látogatni a vidèki rokonokat valami Teri nènjèt ès Pèter báttyát.Mire kell,hogy számítsak csak Kossuth-rádiò fog szòlni?Esetleg kinnt lesz Orbán Viktor kèpe? A szüleim azt mondják ne politizáljal,de èn kinyomtatnám nekik a Telex cikkeket,hogy tudjanak tájèkozòdbi A 444.-hut el lehet èrni vidèkről vagy csak a köz tv ès akormány lapokat?
2023. febr. 21. 22:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%

Na ne má’.

Elgurult a xanax?

Kiemelnéd,hogy hol degradáltam a vidéki embereket?

Semmi vicceset nem irtam.

Csak sajnálom,hogy van egy két olyan paraszt mint te,aki mindenben a rosszat látja,hallja.

Igen van különbség ember és ember között és az teljesen mindegy ,hogy városi vagy vidéki.Viszont vidéki is lehet városi,még jó hogy tisztában vagy a dolgokkal.

Amúgy vagy emígy de te szóltad le,akarom írni te degradáltad le a városi embereket a 8. hozzászólásoddal.

Azt meg végkép nem értem,hogy mire alapozod,hogy a városiak becsmérelik a vidékieket pláne csak úgy poénból.

Ha kötekedni akarsz akkor menj a szomszédhoz akit nem bírsz és nézd meg a gúgelban ,hogy melyik szót mikor,hol kell használni és hogy mit jelent.

És ismét, szégyelld magad .

2023. márc. 27. 14:32
 12/24 anonim ***** válasza:

11 - Vegyél vissza az arcodból kisgyerek, mert a kanapéról könnyű beszólogatni, név és arc nélkül. Tanulj meg helyette kulturáltan vitatkozni és érvelni, ha szükséges hozzá, akkor vegyél be egy Xanax-ot is. :)

Ha egy vidékiből válik városi, vagy épp fordítva, attól még az, amiben nevelkedett nem vész el. Effektíve a vidéki és a városi életben nevelkedés, meg fogja határozni a személyiségét és azt, hogy mennyire életre való.

Szándékosan degraldáltam a városi embereket eme poszton belül minden hozzászólásomban, mi az, visszafelé már ne olyan humoros? Pedig pont te mondtad, hogy humor kategória. Akkor mégsem olyan vicces, ugye?

Például erre a kérdésre és hozzászólásaira alapozom azt, hogy a városiak degradálják a vidékieket.

Szakmai tanácsokat pedig osztogass otthon annak, akivel élsz, mert feltételezem a megnyilvánulásaidból, hogy nem egyedül élsz. :) Szégyellni valója maximum neked lehet, nekem nincs miért.

2023. márc. 27. 14:49
 13/24 anonim ***** válasza:
0%

Most mi van?

Te arcoskodsz itt nem én és nem én vagyok aki alázni próbál másokat.

Én kulturáltan próbáltam vitatkozni,a paraszt szón kívül semmi sértő nem volt,ellenben a te hozzászólásaiddal szemben.

Pl mi az,hogy kisgyerek?

Meg kanapé?

Meg beszólás?

Te nézed le embertársaid nem én.

Mire érveljek?

A hozzászólásaidra nem lehet mert diszkriminálsz embereket.

Azért most jót nevettem,hogy előbb lehurrogod a városiakat,hogy miért degradálják a vidékit,aztán saját magad írod,hogy szándékosan degradálsz embereket,akik városiak vagy városba költöztek,utóbbit csak megemlítem.

És nem,nem vicces,mert te lenéztél valakit/valakiket nyiltan,amig a kérdező lehet akár vidéki is ,de ha nem csak olvasni tudnál hanem értelmezi is ,akkor az előző hozzászólásod is másképp íródott volna.

Azt,hogy nem egyedúl élek nem tudom minől szürted le,viszont én nem emlitettem hozzátartozóidat egyszer sem.Ez is csak a te parasztságodra világit rá.

És igen,szégyelld magad,mert van miért.

Én meg teszem akkor ,amikor lesz rá ok.

2023. márc. 27. 15:21
 14/24 anonim ***** válasza:

Hogy ne lett volna sértő abban, amit mondtál. Először is bevédted a kérdezőt, miszerint "csak humor", s mivel nekem ez nem tetszett, rögtön ismeretlenül le is parasztoztál. Ez szerinted nem sértő egy kicsit sem?

Másrészt, neked az tartozik a kulturált vita témakörébe, hogy másokat parasztozol, meg Xanax-al vagdalózol? Ez a kulturált vita? Szerintem olvassák utána.

Abszolút nem nézem le az embertársaimat, általánosítás. Azokat nézem le, akik szerint az humor, ha egy városi nyíltan degradálja a vidékieket, ha poénból csinálja, akkor meg még jobban. Aki meg az ilyennel ért egyet, s humorosnak tartja, még jobban lenézem, így téged is.

Ha visszavágok egy ilyennek, az persze már nem tetszik. A védekezés nem egyenlő azzal, ha betámadok valakit csak úgy és általánosítok.

Még csak nem is érted, amit írsz. A kérdés nem degradáló, amit te írtál nekem ismeretlenül az sem az, de én szégyelljem magam, mert meg mertem szólalni és védeni magam. Jó vicc vagy. :)

Ha már személyeskedünk, s én paraszt vagyok, akkor rólad lerí, hogy nem élhetsz egyedül, mert az ilyeneket egyedül életképtelenek.

Nekem egy percig nincs mit szégyellnem, olvass a sorok között és gondolkozz el, hátha megérted miért kellene szégyellni magad.

2023. márc. 27. 15:34
 15/24 anonim ***** válasza:
Bár szerintem sosem fog leesni :)
2023. márc. 27. 15:36
 16/24 anonim ***** válasza:
77%

"A kérdezőt most megvédem,mert humor kategória és semmi sértőt nem irt."

Ez eredetileg a politika kategóriában keletkezett, aztán nyilván ide rakták át. Talán a tisztánlátás végett érdemes megemlíteni ezt.

2023. márc. 27. 16:13
 17/24 anonim ***** válasza:
0%

Teljes mértékben igazad van.

Alul maradtam a vitában,ezért feladom,kiszállok.egy vesztes vidéki lúzer vagyok.

Megtennéd,hogy vissza adod a xanaxot amit hozzád vagdaltam?

Mert szeretném eladni a városi parasztoknak,hogy tejjen neköm távhőre.

Szia.

2023. márc. 27. 16:39
 18/24 anonim ***** válasza:
17 - Szánalmas vagy, ahogy most is bántod a vidéki embereket. Legyél boldog, remélem egyszer úgy hozza az élet, hogy le kell költöznöd vidékre, neked nem lesz egyszerű azt garantálom. :)
2023. márc. 27. 16:41
 19/24 anonim ***** válasza:
0%

Jujj,elfeljtettem,mond el lécci hogy mér szégyellyem magam oszt mér is nem fog leesni?

Csak azé hogy másnak is leessen anékű hogy én mondanám a 0 iq-mal és a vidéki formámmal.

2023. márc. 27. 16:44
 20/24 anonim ***** válasza:
0%

De most komoly,indokold már meg a miértjét?

Azt meg pláne,hogy mivel bántom a vidékieket?

Esetleg azzal ,hogy miért köll magyarázkodnom a beszídemér?

Meg azt is,hogy én városi vagyok,nem vidéki.

Viszont mint irtam városi is vidéki egy másik városinak.

De mindegy,én itt kiszálltam mert mert elbutult városi létemre nem tudok kultúráltan vitatkozni.

2023. márc. 27. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!