UFO a szobámban?
Figyelt kérdés
Ma reggel arra a zajra ébredtem fel hogy egy UFO röpdös a csészéivel a szobámba. Meg akartam egy seprűnyéllel próbálni ki zavarni a szobámból de nem sikerült levert mindent leverte a csillárt is meg a szekrényekről a poharakat is. Végül kinyitottam az ajtót és kirepült fogalmam sincs hogy hogy jöhetett be Szerintetek van értelme új csillárt és más dolgokat amiket levert újat venni ha legközelebb bejön akkor megint leveri? Ha vannak helyesírási hibák az még a sokkhatás miatt van.2023. febr. 15. 14:01
11/12 anonim válasza:
Ha csészékkel jött, akkor angol UFO-val van dolgod. Amennyiben ott hagyott párat, hívj becsüst és kérdezd meg, hogy mennyit fizetne értük. Abból tudod fedezni a keletkezett kár egy részét.
Ha ismét jönne, ne felejtsd el előkészíteni a forró vizet, tejet, cukrot és a teát.
Nagyon durván tudnak viselkedni, ha nem kapják meg a reggeli teájukat...
12/12 anonim válasza:
UFO a számban?? De hát én vegetáriánus vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!