A humor érzék?
Figyelt kérdés
2023. febr. 3. 22:28
11/20 anonim válasza:
Jajj ötös, nagyon sajnálom :C
De hidd el, nem olyan rossz ez, az unokahúgommal is ez történt, és egészen boldogan éli az életét így kéken
12/20 anonim válasza:
#11 Ő lett Törpilla? Megismerkedhetnénk. XD
13/20 anonim válasza:
Nem. Hanem egy .. ilyen ... Mosogató fa... Deszka .. Izé .
(..?)
14/20 anonim válasza:
*De amúgy, most tényleg, mintha láttam volna valami olyan rajzfilmet; amiben ilyen fa deszkán huzigálták a kimosni kívánt ruhadarabot.
(De az nem a humorérzékről szólt.)
Nem a Hófehérkében volt ilyen? És akkor talán egy mosómedve húzkodott egy ruhát valami fa deszkán. De lehet, hülyeséget írok.Ez könnyen meglehet, bármikor, bármilyen témával kapcsolatosan.
15/20 anonim válasza:
#14 Ne abuzáld szegény mosómedvéket.
16/20 anonim válasza:
#15 De most szerintem kajak mosott !! :):) Így lehajolt, és húzkodta a ruhát. :):)
17/20 anonim válasza:
#16 Igen, csak a mosómedve jellegéből adódóan kimossa a ruháid, ezért köszönet illeti őt. Nem mellesleg aranyos is.🤗
18/20 anonim válasza:
Jó, hát, akkor én megragadnám az alkalmat; hogy megköszönjem minden mosómedvének; aki kimosta valaha valamelyik ruhámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!