Miért van humor kategória, ha nincsenek is vicces kérdések?
Figyelt kérdés
Teljesen értelmetlen kérdéseket látok, az hogy valami értelmetlen az nem azt jelenti, hogy vicces. Kiveszett volna az emberekből a humorérzék?2023. febr. 3. 10:08
11/18 A kérdező kommentje:
#4, sajnos nem sikerült találnom egyet sem a kategóriában, a kérdésem után írodott új kérdéseket sem találom viccesnek. Az ide kerülő trollkérdések is jobbak, mint a szándékosan ide tervezettek.
2023. febr. 5. 09:06
12/18 anonim válasza:
😂akkor a troll kategóriában keresgess
13/18 A kérdező kommentje:
Olyan sajnos nincs, ha meg olyat írnak akkor legtöbb esetben letörlik, nem átrakják ide. Én is írtam már, egészség kategóriába, hogy a nők miért nem akkor mennek vérvételre amikor megjön nekik, 10 perc után átkerült humorba, majd 30 perccel később még humorból is letörölték.
2023. febr. 6. 10:31
14/18 anonim válasza:
Ez nem vicces kérdező!
Én azalatt az egy hét alatt cölibátust élek át.
És nem,nem,mondom nem jó dolog.
15/18 anonim válasza:
Ezotéria a troll kategória, ott minden kérdés kitaláció, alaptalan és valós, objektív alapon megválaszolhatatlan, így bármelyiket törölni lehetne.
Az ufós és természetfelettis kategória néhány ember circle jerk-je (körrecskája?) ahogy egymást etetik és egymásra licitálva írnak ki minél nagyobb kreténségeket, mivel védve van a törlés ellen.
16/18 anonim válasza:
15 kösz
Ide benézek
Pacsi
Megyek röhögni
17/18 A kérdező kommentje:
#14, nekem vicces volt, ne tudd meg mi ment ott a kérdés alatt, meg milyen válaszokat kaptam. De pont ez a lényege egy troll kérdésnek, a provokáció.
2023. febr. 6. 10:42
18/18 anonim válasza:
Értelek kérdező
Viszont nekem havi fizetésem 6-7 nap szex mentesen
Remélem érted mi a stanc.
Mondjuk én akkor is megszerelmeskedném a feleségem csak ő nem akarja
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!