Átlagos méretű és aktivitású Velociraptor tartása esetén mekkora tér szükséges? Esetleg panelosok mi a véleményetek?
Aha, mehet siman panelba.
En az erkelyen tartom, a szomszedok neha panaszkodnak, hogy budos meg hangos, de ki nem szarja le 🤷♀️
Arra figyelj, hogy naponta kell setaltatni, kulonben kibontja a haz falat.
Köszi a válaszokat!
A szomszédok mit szólnak hozzá?
Az alattunk lakó néni kicsit hárklis.. Csippet hova érdemes ültetni? Esetleg X. Kerület vagy közelében játszótárs?
3-aska! Ez a humor kategória!
Kéerdező! Szerintem mindenképp kell legalább 1 hold föld. Különben nem tudod megfelelően kifárasztani. Panelban szerintem felejtős!
A szomszédokat csak az elején zavarja. Amikor még élnek.
Felesleges chipezésen gondolkozni. Úgysem találsz állatorvost, aki be meri chipezni, vagy közterületest, aki ellenőrizni meri.
Játszópajtinak bármelyik környéken sétáltatott kutya megteszi. Amíg a raptor meg nem eszi.
#3.
Ez komoly!
Most rendeltem meg alixepress-ről a raptor kölyköt. A macskán meg a guppin vacilláltam de itt meggyőztek! Felelős állattartó leszek! :) Vámon tapasztalatok?
(Amúgy adtak hozzá kakiszedő zacskót 100db-ot!! 1,99€ volt az egész)
Azt hiszem be kell jelenteni és kiállitanak neki egy lakcimkártyát
Figyelj rá nehogy megbüntessenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!