Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hihetek ebben a tesztben?...

Hihetek ebben a tesztben? Bizonytalan vagyok.

Figyelt kérdés

Légyszi kitöltés után adjatok választ.

(Nem véletlenól van ebben a kategóriában..)

2008. dec. 26. 15:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Regisztrálni kell, meg kell adnod egy e-mail címet. Ha belépsz erre a secret-loves-ra, akkor ott alul ad egy linket, és ha azt a linket bemásolod vkinek és arra a linkre valaki rákattint, és beírja a 3 nevet, azonnal elküldi magától az e-mail címre, és látod is a 3 nevet :D szemétség kicsit... :D de jó buli xD

Nani

2008. dec. 28. 21:46
 12/18 anonim ***** válasza:
68%

[link]

így jó a link :)

2008. dec. 31. 17:11
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

előző vagyok..

nem jó mert átírja nagy betűre a címben a php és a test szót :D

szal ha átírod kisbetűre jó lesz

2008. dec. 31. 17:13
 14/18 anonim ***** válasza:
96%
ez annyira jó XD
2009. jan. 22. 19:42
 15/18 anonim ***** válasza:

még mindig nem látom mi a jó ebben, tehát ha én most ezen a linken keresztül töltöttem ki, akkor azt az az ember fogja látni aki a linket megadta?

Nekem viszont nem írt ki semmi eredményt, így sosem fogom megtudni, hogy Keanu Reeves, Mel Gibson Vagy Terry Black az ideális szerelmem?

:)

2009. febr. 11. 13:29
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem az ideális szerelmed írja ki! Te írod oda azok nevét, akik tetszenek neked ( 3-at ) és akikkel járnál... Mihelyst beírtad és rákattintottál ( azt hiszem a calculate ) gombra, akkor azonnal elküldi annak a 3nevet, aki a linket adta, tehát látni fogja a neveket! Nem neked jó ez az egész, hanem annak, aki a linket adta!!!!

Fel lehet használni pl. arra, hha van egy kiszemelted elküldöd neki a linket, beírja a 3nevet ( ha szerencséd van oda írja a tied ) és megtudod, h mi a helyzet vele. tetszel neki, akar tőled valamit vagy nem?! persze ez elég bunkó meg sértő dolog... :D de jó buli :D

2009. febr. 11. 14:57
 17/18 A kérdező kommentje:
neírjatok márrr xD izékat:D:D:D:D
2009. febr. 12. 21:03
 18/18 A kérdező kommentje:
márminthogy xD-ket:D
2009. febr. 12. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!