Volt már hasonló ciki pisis-kakis sztoritok?
Nekem volt egy pár:
1. Elsőben tesiórán öltöztünk át, nekem meg WC-znem kellett. Gondoltam addig még kibírom, amíg bekötöm a cipőmet. Nem egészen így lett, ráadásul ahogy lehajoltam, a sok szartól kettéhasadt a nadrágom.
2. Ez is elsőben volt, amikor elmentem a WC-re szarni. Csak éppen rossz volt a WC (amit én nem tudtam), és amikor fel akartam állni, a WC ülőke hozzáragadt a seggemhez, és a lendülettől kiestem az ajtóm. Ott ültem letolt gatyával, és a nyakamba folyt a hugyos-szaros lé.
3. Másodikban színházba mentünk az osztállyal, viszont az előadás felénél éreztem, hogy pisilnem kell. Kirohantam a WC-re, de elcsúsztam és összevizeltem a nadrágomat és a cipőmet.
4. Szintén másodikban bementem a WC-re. Nem volt elreteszelve az ajtó, nem láttam hogy van bent valaki. Bementem, és véletlenül rányitottam az ofőmre.
5. Harmadikban a téli szünetben a nagymamáméknál nyaraltunk. Szarnom kellett, de volt a kertben is egy budi, ami közelebb volt mint a WC. Benyitottam, és amikor rá akartam ülni a WC-re, a WC kagylóból elkezdett felém mászni egy pók. Beszartam, szó szerint, ráadásul az ijedtségtől seggel beleestem a vécécsészébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!