Hogyan tudnám megjavítani a számítógépemet?
Vettem magamnak egy számítógépet karácsony alkalmából, gondoltam meglepem magam. Mikor be kapcsoltam teljesen jól működött, és a mai napig működne csak valami bizgentyűt kiszedtem belőle.
Éreztem hogy a számítógép nem olyan mint a régi ezért fogtam és leszedtem az oldalát. Na ott volt minden amiről fogalmam sincs hogy mi. Autószerelő vagyok, hát gondoltam ezt is pikk pakk megcsinálom. Gondoltam ezekbe is van valamifajta folytás amit el kell távolítani, ezért amit találtam egy fogóval kiszedtem belőle, de most nem kapcsol be a számítógép. Lehet köze ahhoz hogy járó gépnél csináltam? Köszönöm.
Jézusom, ugye ez nem komoly?! Mondd, hogy csak viccelsz!
Mielőtt még nagyobb kárt csinálnál, hívj valakit, aki ért is hozzá, mutasd meg neki, mit szedtél ki belőle, és mikor végzett, fizesd ki neki a hülyeséged árát...
Mosógépben kell kimosni, majd a sütőben kétszáz fokon fél óra alatt megszárad.
Vasalásra úthengert javaslok, aztán olyan lesz, mint új korában.
Ahogy #7 írja.
A vasalásra különösen figyelj oda, és akkor tényleg "simán" fog futni a rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!