Hogyan szivassam meg a volt szomszédom?
Figyelt kérdés
Kertes ház, jöhet bármi ötlet. Durva dolgok is. V for vengeance. Hallottam olyan anyagról, amit ha beszórok a kertbe nem fog nőni ott soha többet semmi. Ilyesmikre vagyok kíváncsi.2022. dec. 15. 00:45
1/8 anonim válasza:
Hölgy a szomszédod? Mert ha igen a kérdést meg is válaszoltad. :)
Ha esetleg férjezett azzal azért számolj, hogy a férje nem lesz feltétlenül boldog:) Ja de pont ez a lényeg. :) :)
2/8 A kérdező kommentje:
#1!
Egy köcsög vénasszony.
2022. dec. 15. 01:43
3/8 anonim válasza:
Akkor dugd el a protkóját, és csukd be a szemed :)
4/8 A kérdező kommentje:
Hát, előbb töröm ki saját a nyakam, minthogy egy ujjal is hozzá érjek :D
2022. dec. 15. 02:14
5/8 anonim válasza:
Naaa. Akkor nosza , a sajátodra gondolok :) Az egy jó "szivatás" csak kicsit lehet fájni fog.:)
Humor kategória.
6/8 anonim válasza:
Lehet, hogy ez csak nekem vicces, de én este 10 előtt nonstop nyomnám a death metált egy kellemesen 500W-os hangrendszeren.
7/8 anonim válasza:
Ha vénasszony, akkor az már a haláltól retteg, szóval öltözz be valamiféle fekete köpenyes ruhába, fogj 1 kaszát a kezedbe, és mutasd meg magad előtte.
8/8 anonim válasza:
Ha már csak volt szomszédod, akkor miért foglalkozol vele? Nincs más problémád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!