Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Miért jártok fel erre az...

Miért jártok fel erre az oldalra? Őszintén lécci! 🧐

Figyelt kérdés

2022. dec. 11. 22:44
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
11. Mi van, már nem vagy röhögő kedvedben ugye? Teljes erőmből kívánom hogy fogjom meg az átkom!!! Nem érdekel ha letiltanak innen sőt, örülni fogok neki! Na most nevess!
2023. febr. 20. 19:59
 12/19 anonim ***** válasza:

#11 vagyok.

Igazad van, nem nevetek.

Ilyen primitív megnyilvánuláson már azt sem lehet.

Különben itt is el tudtam olvasni, fölösleges volt még privátban is elküldened.

Azért, hogy jobban aludj, egy kis vigyort mégis csak küldök....... :)

2023. febr. 20. 20:39
 13/19 A kérdező kommentje:

Te vagy a primitív nem én. Én is küldök neked valamit, hogy jobban érezd magad. Szlovákiai vagyok te majom, és hibátlanul írok magyarul és szlovákul is, és angolul is tanulok. Te mit tudsz? Te mire vagy képes? Én már mindenre. És te? Hány nyelven tudsz? Csak gúnyolódásra vagy képes? Csak ennyit tudsz nem??

Elnézést kérek a majmoktól, ők legalább intelligensek valamennyire. ;)

2023. febr. 21. 09:40
 14/19 anonim ***** válasza:
Nevetni amin nevetni kell. Segíteni akinek segíteni kell.
2023. febr. 21. 15:18
 15/19 anonim ***** válasza:

#13,

A kutyát sem érdekli, hogy magyarul, szlovákul, angolul, vagy bármilyen milyen más nyelven képes vagy-e átkozódni és fröcsögni.

Különben sokat kérdezel, olyat is ami nem tartozik rád.

És tényleg nem szükséges privátban is ujra leírnod, egyszeri olvasásra is megértem.

Hidd el, nem annyira magasröptű az írásod, hogy szükséges legyen több példányban is publikánod. ;)

2023. febr. 21. 21:31
 16/19 A kérdező kommentje:
#11 vagyok. Látjátok? Nincs kedve válaszolni hogy ő mit tud! De kinevetni engem, arra volt kedved! Nagyon érdekes! Másokon röhögni, és másokat sértegetni, ahhoz nagy kedvetek van. De magyarázkodni, meg válaszolgatni már nincs kedve. Milyen könnyű mást kicsúfolni. Óvodás szintű emberek.
2023. febr. 21. 21:32
 17/19 A kérdező kommentje:
Nem tartozik rám igaz-e? De terád tartozik az hogy engem csúfoltál két napig. Több mint két napig engem zaklattál, érdekes, az rám tartozott.
2023. febr. 21. 21:36
 18/19 A kérdező kommentje:
Oszt mi van akkor ha rajtam röhögsz? Ne hidd hogy érdekel. Egy senki vagy. Azzal tartod magad életben hogy másokat kiröhögsz. Ismerem nagyon jól a te fajtádat. Csak egy mocskos energia vámpír vagy! Én senkitől nem lopom az energiát, azzal hogy lehúzom őt lelkileg. Ebből élsz te nyomorék.
2023. febr. 21. 21:46
 19/19 anonim ***** válasza:
2023. febr. 26. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!