Egyik barátomat megsértettem. Ha mezítláb kérek tőle bocsánatot, az őszintébbnek tűnik, mintha cipőben lennék?
Figyelt kérdés
2021. okt. 15. 22:41
1/10 anonim válasza:
Miabudosf.sz.... Ez egy kamukérdés?
3/10 anonim válasza:
Nem. Mit gondolsz a meztelenségről esetleg?
4/10 anonim válasza:
Ez egy humoros kerdes ... akart volna lenni :)
(nem sikerult!) :D
5/10 anonim válasza:
Csak tiarában lehet bocsit kérni. Vagy ha koronás vagy.
De úgyis a végén az, hogy minden a Ferié lesz.
6/10 anonim válasza:
Szerintem, ha a tarkójához szegezel egy Berettát, biztosan megbocsát.
7/10 anonim válasza:
Én a szöges ostorral való hátcsapkodást is javasolnám az őszinte bűnbánat kifejezésére, de a szimpla mezítláb csak akkor jó, ha nem (nagyon) büdös a lábad, körömgomba esetén inkább használj KetoMixet, Fungisolt, vagy Canesten gélt, bár a gombás csülök mint gesztus champignon esetén megfelelhet ugyan, ám ha teheted, inkább kínáld szaporán kisüsti pálinkával, az jobban építi a kapcsolatokat és legközelebb óvakodj a felesége csöcseinek markolászásától, legfeljebb titokban műveld eme nemes cselekedetet, amely kultúránk alapköve ugyan, de vannak, akik kissé megorrolhatnak érte.
8/10 anonim válasza:
Nem, viszont egy másik kategóriában tuti sok rajongód lenne. Különösen, ha esetleg ecetes, savanyú szagú a lábad.
9/10 Senior Séf válasza:
Inkább mentősruhában lásd el a sérülését.
10/10 anonim válasza:
A mezítlábasság valamiféle szimbólum akar lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!