Honnan lehet élő Trexet venni?
Figyelt kérdés
Nagyon aranyos és szerintem jó gazdája lennék 1 dinónak de nem tudom hol lehetne venni2022. dec. 5. 14:26
12/19 anonim válasza:
Először szeretnéd kell egy fehér poros dobozt utánna szálj fel a csillámpónira ami a por után jönni fog hozzád az el fog vezetni egy árokhoz ha abba beleesel és elalszik akkor valószínűleg teljesülni fognak az álmaid!
13/19 anonim válasza:
Blekkfrájdéj volt; én is akartam; de elkapkodták az összeset .
14/19 anonim válasza:
Nehezen fog pacsit adni de amúgy sok sikert😂
15/19 butkos válasza:
A T-Rex kihalt, te bolond. Több mint 65 millió éve nem jártak a Földön. Ha egy T-Rexet szeretnél látni, meg kell látogatnod egy múzeumot, vagy meg kell nézned a Jurassic Parkot. De ha élő dinoszauruszt szeretné meglátogatni, attól tartok, nincs szerencséd. Ugyanis az időutazást még nem találták fel, így lehetetlen visszamenni az időben és megörökíteni egy T-Rexet. Sajnálattal kell tehát jelentenem, hogy elakadt a képek vagy a videók nézegetése ezekről a csodálatos lényekről. Talán egy nap újrateremthetjük őket egy laborban, de addig csak a fantáziádat kell használnod.
16/19 anonim válasza:
15
Látom nem sikerült realizálni, hogy a kérdés a humor kategóriában van.
18/19 anonim válasza:
Végy döglöttet és csókold meg.
19/19 anonim válasza:
17
Nem volt vicces amit írtál. Ha ilyen sértő a humor érzék akkor örülök, hogy nekem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!