Milyen kutyust ajánlotok lakásba? Honnan érdemes vásárolni?
Légy szíves segítsetek abban,hogy milyen kutyát lenne jó megvennem lakásba ami a szomszédokat sem zavarná.
Kitől lenne érdemes vásárolni és mire kell odafigyelni?
Menhelyről rizikós kutyát kihozni?
Köszönöm ha írtok véleményt.
Ha vasarolni szeretnel fajtatiszta kutyat, akkor csak is tenyesztotol. Ha orokbe szeretnel fogadni, akkor nezz korul a menhelyeken, fajtamentesnel.
Nekem fajtamentestol van tacsko jellegu kutyusom, allitolag elegge traumatikus volt az eloelete, szaporitoteleprol mentettek ki. Semmi nem latszik hala az egnek a viselkedeseben ebbol, imadja az embereket. Nagyobb kutyakkal van meg egy kis problemaja, ugatja oket, fel toluk, de ezen dolgozunk jelenleg. Lakasban tartjuk, nem ugat, csak ritkan, de foglalkozunk vele rendesen, az egyedulletre is fokozatosan szoktattuk, igy nem volt baj.
Nagyon sok dolog nevelestol fugg, van vele munka, de megeri :)
Semmilyet. Lakásba kutya nem való.
Sok-sok bírság lehet abból, hogy a túl szenzitív szomszédok éjjel-nappal jelentgetnek a vonyítás és ugatás miatt. (...én se szerettem, ha napközben a pihenőidőmben a szomszéd emancipunci kutyikája vonyított, mint a szúrt malac, és ezt keresetlen szavakkal tudtára is adtam. Nem rég elköltöztek.)
Lakasba nem valo kutya? Tenyleg? Es akkor hol tartanad a rovidszoru es/ vagy kistestu kutyakat? Kint?
Abban viszont egyetertek, hogy sok idiota tart kutyat lakasban 0 foglalkozassal, emiatt ugatnak 0-24-ben. Na ez problema, de itt sem a lakassal van a baj, hanem az emberrel.
Szerintem nem való, lakótelepen, társasházban nem is engedném meg az ebtartást, valahogy belevinném az SZMSZ-be.
Az tény, hogy van két lakás, amit kiadok, mindkettő paneles -ott a bérbevevőnek deklaráltan csak maximum macskát engedek tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!