Jó lenne ha Elon Musk felvásárolná a Gyakorikérdéseket? Kevésbé lenne talán radikálisan Woke szemléletű ez az oldal?
Figyelt kérdés
Jó lenne ha Elon Musk felvásárolná a Gyakorikérdéseket? Kevésbé lenne talán radikálisan Woke szemléletű ez az oldal?2022. nov. 26. 20:52
3/19 anonim válasza:
A vállalhatatlan stílust akkor is törölnék. A normális stílusban írodott válaszok meg most is megmaradnak... sőt, néhány vállalhatatlan is... Szóval a moderáláson nincs nagoyn mit finomítani. A kérdéseket meg a felhasználók írják ki, az ő nézetük meg nem függ az oldal tulajdonosától.
4/19 anonim válasza:
Haha, ez az oldal Musk nélkül is elég szar. :D
5/19 anonim válasza:
Olyan illogikus baromságot sikerült összehordanod, hogy még a kávémat is kiköptem a röhögéstől. Woke? What? Ide az ír, aki akar, és úgy, ahogy akar, amennyiben az megfelel a szabályzatnak.
6/19 anonim válasza:
A kérdéseket és válaszokat az oldal felhasználói írják ki. Mi változna bennük, ha más tulajdonában lenne az oldal?
7/19 A kérdező kommentje:
Ez tényleg szánalmas, még azt sem tudják mi az a Woke.
2022. nov. 27. 10:42
8/19 anonim válasza:
@7 "Ez tényleg szánalmas, még azt sem tudják mi az a Woke."
Én tudom: az a szőrös állat, aki együtt utazott Han Soloval a csillagok háborújában.
10/19 A kérdező kommentje:
Ahogy Elon Musk nevezte: Woke elmevírus.
2022. nov. 27. 11:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!