Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Milyen érzés hogy sose lesztek...

Milyen érzés hogy sose lesztek olyan vonzóak és sikeresek mint én?

Figyelt kérdés
Szerettem volna egy kis szimpátiát mutatni, nem lehet könnyű elviselni hogy hiába egy egész élet munkája, a magaslataim közelébe se érhettek.
2022. okt. 30. 18:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy az Irénke?
2022. okt. 30. 18:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Irénke, te sose voltál és sose leszel vonzó.
2022. okt. 30. 18:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

"magaslataid"?

Mi, a fogyatékosság mértéke?

2022. okt. 30. 18:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Legalább mostmár tudom. Ígérem nem próbálkozok tovább, hogy felül múljalak ha már úgyis lehetetlen. Hiba volt!
2022. okt. 30. 18:36
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Gyere kispuncim
2022. okt. 30. 19:38
 6/9 anonim ***** válasza:
95%
Én tudom, hogy sosem lehetek olyan nagyszerű, mint te, de kérlek engedd meg, hogy az árnyékod lehessek!
2022. okt. 30. 19:55
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Neked adom a wc kefémet is, csak légy boldog...
2022. okt. 30. 20:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Bele sem merek gondolni hogy egyszer olyan sikeres lehessek mint az elbűvölő Máhhiána Rossallo. Most gondolkodok a matek phd-n, de tudom hogy utána is ugyanolyan hülye lennék, ellentétben a művésznővel, aki csak azért nem jött felsőoktatásba, mert az ő szellemi színvonala felülmúlja az összes magyar felsőoktatási intézmény tudásának az összességét. Tesla már-már majdnem olyan zseniális volt fénykorában mint őfelsége Mahiána Rosszalló. Egyetlen aki valóban felérhet hozzá, az Bartos mester, miután megiszik egy liter Bartos féle csezerjót, amitől a csakrái megnyílnak és egy magasabb szellemi szintre kerül, amit mi még varázsgombával sem érhetünk el.
2022. okt. 31. 00:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem biztos hogy Varga Irén, lehet ám Loca Pantera,vagy Pikács Violetta is,mivel ez a 3 kb egy szinten van.
2022. nov. 1. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!