Milyen érzés hogy sose lesztek olyan vonzóak és sikeresek mint én?
Figyelt kérdés
Szerettem volna egy kis szimpátiát mutatni, nem lehet könnyű elviselni hogy hiába egy egész élet munkája, a magaslataim közelébe se érhettek.2022. okt. 30. 18:12
2/9 anonim válasza:
Irénke, te sose voltál és sose leszel vonzó.
3/9 anonim válasza:
"magaslataid"?
Mi, a fogyatékosság mértéke?
4/9 anonim válasza:
Legalább mostmár tudom. Ígérem nem próbálkozok tovább, hogy felül múljalak ha már úgyis lehetetlen. Hiba volt!
6/9 anonim válasza:
Én tudom, hogy sosem lehetek olyan nagyszerű, mint te, de kérlek engedd meg, hogy az árnyékod lehessek!
7/9 anonim válasza:
Neked adom a wc kefémet is, csak légy boldog...
8/9 anonim válasza:
Bele sem merek gondolni hogy egyszer olyan sikeres lehessek mint az elbűvölő Máhhiána Rossallo. Most gondolkodok a matek phd-n, de tudom hogy utána is ugyanolyan hülye lennék, ellentétben a művésznővel, aki csak azért nem jött felsőoktatásba, mert az ő szellemi színvonala felülmúlja az összes magyar felsőoktatási intézmény tudásának az összességét. Tesla már-már majdnem olyan zseniális volt fénykorában mint őfelsége Mahiána Rosszalló. Egyetlen aki valóban felérhet hozzá, az Bartos mester, miután megiszik egy liter Bartos féle csezerjót, amitől a csakrái megnyílnak és egy magasabb szellemi szintre kerül, amit mi még varázsgombával sem érhetünk el.
9/9 anonim válasza:
Nem biztos hogy Varga Irén, lehet ám Loca Pantera,vagy Pikács Violetta is,mivel ez a 3 kb egy szinten van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!