Így jó úton járok? 😀
Figyelt kérdés
Ma betettem a bevásárlókocsiba egy salátát, de később úgy visszadobtam, hogy csak nyekkent 😀 vettem helyette 12 db os kókuszkockát. 😀2021. febr. 21. 08:31
1/7 anonim válasza:
Nem. 12 üveg kilós nutellát kellett volna.
2/7 A kérdező kommentje:
Azt tegnap ettem. Nutellás palacsintát :-P Nem lehet minden nap ugyanazt. Tegnapelőtt meg marlenka volt :-P 😀 de szerencsére edzek. Az a baj a salival, hogy nincs tőle erőm. A sütiktől bivaly vok 😀
2021. febr. 21. 09:04
3/7 anonim válasza:
Nem tudom, minek kell idejönni provokáni a népet, amiért te ilyeneket eszel...
Ha lemozgod és nem hízol ezektől a kajáktól akkor oké, ha nem ez a helyzet, akkor a cukorbetegség útján jársz, nekem pl az nem számít "jó útnak"
4/7 A kérdező kommentje:
Nem után járok, hanem előtte 😀 Amúgy meg nehogy már pár sütitől cukorbeteg legyek 😀 te félre vagy informálva, vagy totál átmosta az agyadat a sportmagazinban látott photoshopolt alakok 😀
2021. febr. 21. 09:16
5/7 anonim válasza:
Nem. Az elhízás a legnagyobb kockázati tényező (a genetika mellett) a cukorbetegség kialakulásában, nem az mit eszik az ember. Ezért írtam, hogy ha hízol ennyi kajától akkor változtass, ha nem akkor meg tényleg csak tiszta energiára van szükséged az edzéshez
7/7 anonim válasza:
Ennek semmi köze az úthoz. :)
De szerintem javíttasd meg a dzsípi-eszed; mert eltévedtél. Akár a kókuszbonbont eszed; akár az egy salit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!